Het resort in Thailand

Het Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort bedacht het concept van ‘slapen tussen de olifanten’. De bubbels zijn (bijna) geheel doorzichtig. Dat betekent je elke ochtend wakker wordt met een nieuwsgierige reus recht voor je deur. Wees niet bang: je slaapt op een houten veranda, dus echt naar binnen zullen de olifanten niet komen.

Slapen tussen olifanten

Slapen tussen de olifanten

Deze olifanten zijn niet zo maar wilde beesten. De olifanten zijn gered uit de straten van de stad en terug gebracht naar de natuur. Volgens het resort zijn er 60 olifanten die nu op het terrein wonen en daar in alle rust leven.

Gasten kunnen tijdens een van de Walking With Giants-tours van de accommodatie nog meer inzicht krijgen in hun reusachtige buren. Tijdens de tour nemen de gasten deel aan een wandeling vergezeld door een dierenarts of een bioloog om te leren over hoe deze intelligente wezens denken en zich gedragen. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe de olifanten een modderbad nemen of spelen in de rivier, aldus het resort.

Slapen tussen olifanten

Over de bubbels

En nog een bonus: de woonbubbels zijn enorm luxe. Elke bubbel is voorzien van airconditioning, een kingsize bed, een leefruimte, een (niet-transparante) luxe badkamer en het diner wordt elke avond door het personeel naar je voordeur gebracht.

Ook zijn heerlijke extra’s inbegrepen, zoals gratis gebruik van badjassen en slippers, fris beddengoed en uitstekende toiletartikelen. Breng een onvergetelijke nacht door, van zonsondergang tot zonsopgang, volledig genesteld in de natuur, met toegang tot een heerlijke dinermand, een goed gevulde minibar, 24-uurs roomservice op de kamer en koffie- en theefaciliteiten.

Verblijven in een van de bubbels kost €522 euro (voor twee personen) per nacht. Wees er wel snel bij, want de populariteit van het resort is niet te stuiten.