Voetbalvrouwen zijn prachtig

Je hebt ontzettend veel mooie voetbalvrouwen rondlopen. Zeker veel spelers van Ajax hebben een vriendin of vrouw waar je graag naar kijkt. Candy Rae-Fleur is de vrouw van Daley Blind. Ook Donny van de Beek heeft een vriendin rondlopen waar je je vingers bij aflikt. Caro Calvagni doet echter zeker niet voor deze vrouwen onder.

View this post on Instagram

A M O R por mis pestañas ♥️ @paubellinimup

A post shared by Caro Calvagni🌸 (@carocalvagni) on

Nicolas Tagliafico steelt de show bij Ajax

Nicolas Tagliafico speelt nu inmiddels al meer dan twee jaar bij Ajax. Hij kwam over van de Argentijnse voetbalclub Independiente. Sinds zijn komst is Nicolas Tagliafico vaste basisspeler bij Ajax en is hij al vaak belangrijk geweest voor de club uit Amsterdam. Ook buiten het veld is de linksback dus erg succesvol.

Caro Calvagni is de mooiste voetbalvrouw in Nederland

Caro Calvagni is 31 jaar oud en komt uit Argentinië. Ze is dan ook met Nicolas Tagliafico meegekomen toen die bij Ajax ging spelen. Deze schoonheid, die prachtig blond haar heeft en schitterende bruine ogen, is een meer dan goed alternatief voor als er geen voetbal op tv is. De beeldschone latino, die woonachtig is in Amsterdam, zorgt ervoor dat we eens naar wat anders kunnen kijken dan naar de standaard Nederlandse dame; die overigens ook heel mooi kan zijn. Het verrast ons dan ook niet dat de Argentijnse veel modellenwerk doet.

Op Instagram deelt ze foto’s van zichzelf waar wij geen genoeg van kunnen krijgen. Wij weten nu wel waarom Nicolas Tagliafico zo goed presteert op het voetbalveld. Ook op de Instagram van Caro Calvagni, waar ze bijna 250 duizend volgers heeft, zijn veel foto’s te zien van haar en Nicolas Tagliafico.

Wij hebben de beste foto’s van Caro Calvagni voor jou hieronder geselecteerd:

View this post on Instagram

Vamos?😏♥️ @tagliafico3

A post shared by Caro Calvagni🌸 (@carocalvagni) on