De carrière van Kendall Jenner

In 2007 verwierf Kendall haar eerste bekendheid door Keeping up with the Kardashians. In 2021 kwam de laatste aflevering van deze realityserie online. Met name hierdoor is ze enorm bekend geworden en daarna is haar bekendheid alleen nog maar meer gegroeid. In 2012 speelde Kendall Jenner een gastrol in een aflevering van Hawaii Five-0. Met haar zus Kylie Jenner heeft ze een eigen kledinglijn genaamd Kendall & Kylie en schreef ze het boek Rebels: City of Indra. 

Op haar 14e begon ze haar carrière bij het modellenbureau Willemina en mocht ze samenwerken met grote en bekende kledingmerken. Ze liep in 2016 ook de Victoria’s Secret-show met Gigi Hadid. De beelden van deze Victoria’s Secret Angels staan op ons netvlies gebrand.

Kendall is de eerste dochter van Caitlyn Jenner en Kris Jenner. Kylie is haar jongere zus en verder heeft ze van haar moeders kant nog drie andere zussen: Kourtney, Kim en Khloé. Ze heeft ook één broer genaamd Rob Kardashian. Kortom, one big family. Het model had een relatie met de basketbalspeler Devin Booker. Volgens een insider hadden de twee het te druk met hun carrières en wilden ze daar hun prioriteit van maken, maar ze hebben wel nog steeds veel liefde en respect voor elkaar.

Het model op Instagram

Kendall Jenner is enorm bekend op Instagram. Hier promoot ze grote kledingmerken en verblijdt ze haar fans met prachtige foto’s. Ze deelde onlangs een video in nieuwe lingerie (die ze vervolgens ook uittrekt). Deze video kreeg in no time al meer dan 5 miljoen likes en de teller loopt nog steeds op. Zie de desbetreffende Instagram-video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)