De 25-jarige Kylie Jenner is geboren op 10 augustus 1997 en is de jongste van de Kardashian-Jenner Familie. Ondanks dat zij vier oudere zussen heeft, die ook erg hard aan de weg timmeren, is Kylie by far de succesvolste van de vier. Hoewel dat zij wellicht het minst in het nieuws komt, doet zij het 0p zakelijk gebied namelijk ontzettend goed. Zo heeft zij van het geld dat zij verdiende met Keeping Up with the Kardashians verschillende eigen bedrijven opgezet, zoals Kylie Skin, Kylie Swim en Kylie Baby.

Haar grote succes komt uit haar bedrijf Kylie Cosmetics. Dit bedrijf heeft Kylie samen met haar moeder Kris Jenner opgezet en via haar zussen is het Kylie gelukt om extra veel aandacht te genereren voor het merk. Dat het een succes is, dat valt ook aan de cijfers te zien. Op dit moment wordt de waarde van het bedrijf geschat op minstens 900 miljoen dollar. Dit zorgde ervoor dat Kylie in de zomer van 2018 de titel ‘jongste miljardair’ van Mark Zuckerberg veroverde.  Kortom, Kylie is een goed voorbeeld van de beauty en the brains; en dat is een combinatie waar wij mannen een zwak voor hebben.

Kylie Jenner maakt Instagram wild met nieuwe foto’s

De zussen van de Jenner-Kardashian familie plaatsen de ene na de andere uitdagende foto op sociale media waar zij hun rondingen nog eens goed benadrukken. Voor Kylie Jenner is dit absoluut niet anders. Want ondanks dat zij haar eigen bikini lijn heeft die zij via Instagram promoot, vindt zij het geen enkel probleem om haar volgers regelmatig wild te maken met foto’s in lingerie of andere bikini’s. Nu is het weer raak en heeft Kylie Jenner een aantal ontzettende zwoele foto’s in haar bh op Instagram geplaatst. Dat deze gewaardeerd wordt door haar fans is een understatement. Zo heeft de desbetreffende foto namelijk al meer dan 5 miljoen likes binnen 18 uur. Netjes! Zie de foto’s hieronder:

kylie jenner bh kylie jenner bh