Wie is Khloé Kardashian?

In eerste instantie is Khloé Kardashian natuurlijk vooral bekend van de hitserie Keeping up with the Kardashians. Ook geven haar looks gelijk weg dat ze werkzaam is als model. Zo is ze vaak te zien terwijl ze poseert voor de grootste merken. In haar privéleven gaat het de laatste tijd wat minder. Zo bleek dat haar ex-vriend een kind had verwekt bij een andere vrouw. Ze vertelde hierover in een interview aan USA Today: ‘Als je zo vaak gekwetst bent als ik, doet het niet minder pijn, maar je went er wel aan. Het is een soort verdovend gevoel.’

Verder heeft de dochter van Robert Kardashian en Kris Jenner ook nog gewerkt als presentatrice van het tweede seizoen van het Amerikaanse The X Factor, waarbij ze vergezeld werd door Mario López. Ook heeft ze tussen 2009 en 2013 een huwelijk gehad met basketballer Lamar Odom. Tot slot heeft ze een paar gastrollen vertolkt in televisieseries zoals Royal Pains, Real Husbands of Hollywood en Law & Order: Los Angeles.

Naast haar modellenwerk, heeft Khloé Kardashian ook haar eigen merk genaamd ‘Good American’. Dit merk kondigde onlangs de badkledingcollectie voor het nieuwe seizoen. Ter promotie deelde ze daarom wat foto’s op Instagram, waarop ze uitdagend in de camera kijkt. Bekijk de desbetreffende foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khloé Kardashian (@khloekardashian)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khloé Kardashian (@khloekardashian)