Kim Kardashian verschijnt wederom in bikini op Instagram

Kim Kardashian is tot op heden één van de bekendste vrouwen over de hele wereld. Ze is razend populair geworden door een pikante video die ooit is uitgelekt. Hierin was Kim Kardashian te zien en dit heeft haar beginnende carrière een enorme boost gegeven. Binnen een half jaar na het uitlekken van de pikante video kwam de eerste aflevering van hun realityserie ‘Keeping Uo with the Kardashians‘ uit. Hier was direct veel belangstelling voor aangezien iedereen nu wel afwist van de Kardashian familie. Sindsdien is Kim Kardashian niet meer weg te denken uit de celebrity-wereld.

 

Kanye West en Kim K

Waar je Kim nog meer van kan kennen, is als de vrouw van artiest Kanye West. Ze liggen momenteel echter in een scheiding. Kanye heeft al meerdere keren geprobeerd om Kim weer terug te krijgen, maar zij hoeft hier echter niks van te weten. Op dit moment is ze aan het daten met Pete Davidson. Daarnaast heeft Kim Kardashian ook nog is gevraagd of ze de scheiding met Kanye sneller rond zouden kunnen krijgen. Ook Kanye West blijft niet stil zitten. Hij zou het namelijk wel erg gezellig hebben met actrice Julia Fox. Toch lijkt Kanye nog niet helemaal over Kim heen te zijn.

Dat Kanye nog niet over Kim heen is, is te horen aan zijn nieuwe nummer. Hij rapte namelijk ‘God saved me from that crash just so I can beat Pete Davidson’s ass’, in zijn nieuwe nummer Eazy. Ook heeft hij een huis gekocht precies tegenover het huis van Kim Kardashian. Een powervrouw als Kim Kardashian is ook moeilijk te vergeten. Met een prachtig lichaam verschijnt ze regelmatig met bikini op Instagram. Dit keer op het strand waarbij ze heerlijk geniet van het lekkere weer. Bij de foto schrijft ze ‘Beach Party’. Wij denken dat iedere man wel bij dat strandfeestje zou willen zijn. Kanye West in elk geval wel.