Hoe komt Pete Davidson aan al die mooie vrouwen?

Topmodel Emily Ratajkowski vertelt in een interview waarom Pete Davidson zo’n aantrekkelijke jongeman is. Volgens haar houden vrouwen van lange mannen, en Pete heeft dus geluk met zijn 1,90 meter. Maar wat hem pas écht aantrekkelijk maakt, zijn z’n charmes. Emily zei het volgende: Hij is een professional, hij is lang en daardoor vinden veel vrouwen hem aantrekkelijk. Ik denk dat alleen andere mannen hem niet aantrekkelijk vinden. Mannen denken: Wow. Wat heeft deze gast nou te bieden? En dan denk ik: hij is supercharmant. Hij is kwetsbaar, hij is lief en hij draagt nagellak. Hij ziet er geweldig uit!’

Maar goed, wie zijn dan al die mooie vrouwen die hij gedate heeft? Wij zetten er een aantal op een rij.

Ariana Grande

Een van zijn meest controversiële relaties was met Ariana Grande. Deze popzangeres beëindigde namelijk vlak hiervoor een relatie met Mac Miller en verloofde zich al heel snel aan Pete Davidson. Dat was niet helemaal netjes en nadat Mac Miller vervolgens een overdosis kreeg en overleed, werd de relatie weer even snel beëindigd als het begonnen was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)

Kate Beckinsale

De twee werden kussend gezien tijdens een New York Rangers wedstrijd in januari 2019. Maar omdat Pete toen in rehab moest en Beckinsale druk was met films gingen ze weer uit elkaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Margaret Qualley

De actrice, bekend van Once Upon a Time in Hollywood, had een korte relatie met Pete aan het einde van 2019. Haar moeder was een groot fan van Pete.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Margaret Qualley (@margaretqualley)

Kaia Gerber

Na Qualley had hij een relatie met de dochter van Cindy Crawford genaamd Kaia Gerber. Vier maanden later gingen de twee uit elkaar vanwege zijn verslavingen en problemen met mentale gezondheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber)

Phoebe Dynevor

Daarna stapte hij over op Phoebe Dynevor, deze actrice is bekend van Bridgerton.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PD 🌗 (@phoebedynevor)

Kim Kardashian

Kim Kardashian is niet meer samen met Kanye West. Onlangs werd Pete Davidson daarom innig gespot met Kim Kardashian. Begrijpelijk, want na al het dramatische gedoe van Kanye West ben je vast toe aan een wat luchtiger persoon. De twee kusten elkaar tijdens een sketch op Saturday Night Live, maar zouden slechts vrienden zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian)