Scheiding van Kim Kardashian en Kanye West

West en Kardashian gingen begin dit jaar na bijna zeven jaar huwelijk uit elkaar. De twee zijn nog niet officieel gescheiden, ondanks dat Kim Kardashian de scheiding al in januari heeft ingediend. Op 5 januari dropt Page Six een uitgebreid rapport dat Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden. Een bron vertelt op 18 februari aan Entertainment Tonight dat “Kim en Kanye hun best doen om hun relatieproblemen een privé-aangelegenheid te houden, vooral in het belang van de kinderen“, en voegt eraan toe: “Kim is momenteel extreem gestrest tussen het zorgen voor hun kinderen en studeren om advocaat te worden en haar situatie met Kanye op de best mogelijke manier uit te zoeken voor zowel hun kinderen als voor hem en zijn mentale toestand.”

Het huwelijk tussen de twee leek dit jaar over te zijn. Ze deden geen dingen meer samen en Kanye had zelfs zijn spullen uit het gezamenlijke huis gehaald. In augustus leek het erop dat de twee hertrouwd waren. Kim droeg​​​​ een trouwjurk naar Kanye’s derde Donda-luisterevenement en het voormalige paar lijkt hun huwelijksgeloften opnieuw te doen.

Begin november bleek het toch niet zo. Er gingen namelijk veel berichten rond dat Kim een beginnende ​​relatie heeft met Pete Davidson. Op 13 december diende Kim documenten in met het verzoek om “legaal vrijgezel” te zijn en verder te gaan met haar scheiding van Kanye.

Toch lijkt het erop dat Kanye West zijn gezin niet wil verlaten en koopt het huis tegenover Kim Kardashian haar huis.

Kanye koopt het huis tegenover Kim

Volgens de Daily Mail heeft Kanye $4,5 miljoen uitgegeven om tegenover het herenhuis in Hidden Hills dat hij met Kim deelde te wonen. Het enorme huis wat Kim en Kanye samen hebben gerenoveerd, is nu eigendom van Kim. In oktober gaf Kim $23 miljoen uitgaf om de helft van Kanye uit te kopen. Nu zijn de twee buren en het lijkt erop dat Kanye West dat maar al te graag wilde. Hij betaalde $421.000 over de vraagprijs. Het delen van de voogdij is nu wél een stuk gemakkelijker en betekent minimale verstoring van het leven en de routine van hun kinderen. Samen hebben ze vier kinderen: dochters North van 8 en Chicago van 3 en zoons Saint van 6 en Psalm van 2.

Nieuwe huis van Kanye West

Kanye zijn nieuwe huis werd gebouwd in 1955 en Dirt beschrijft het als “architectonisch onopvallend“. Sinds 1955 was het huis eigendom van een niet-beroemde familie. Het huis heeft vier slaapkamers, drie badkamers, plus een gastenstudio met nog een kamer en een bad aan de garage. De manege beslaat iets meer dan een hectare land, en omvat ook paardenstallen en een aantal zeer gedateerde interieurs met muur -tot-muur vloerbedekking en een duidelijk jaren ’80 badkamer of twee. Het huis is ongeveer 350 vierkante meter.

Het leek er deze zomer op dat Kanye zich ook wel vermaakte. Kanye West is op vakantie gespot met een Russisch topmodel.