Heeft Kanye West nu al een nieuwe vriendin?

Kanye West werd met zijn nieuwe vlam gespot terwijl hij in Zuid-Frankrijk op vakantie was. De twee kennen elkaar al jaren. In 2010 speelde het model in West zijn videoclip van het nummer Power. Daarnaast heeft zij ook geposeerd voor Kanye West zijn kledingmerk Yeezy. Hij dropte datzelfde jaar de track ‘Calvin Klein Denim Flow, hierin had hij al een zin aan het model opgedragen: ”I want to see Irina Shayk next to Doutzen.”

Op het internet was de geruchtenmolen al flink aan de gang en nu er foto’s van het koppel werden gepubliceerd door de Daily Mail, lijkt het toch echt raak te zijn. Op de foto zie je het koppel wandelen in een landelijke omgeving. De twee verbleven in Villa la Coste, dit is hotel waar veel beroemdheden graag verblijven.

De rapper is niet de eerste man die valt voor de Russische schoonheid. Het model mocht zich eerder de vriendin noemen van Cristiano Ronaldo. Toen ze in de film Hercules speelde was ze in 2010 zoenend met Dwayne Johnson te zien op Instagram. Haar meest serieuze relatie tot nu toe was met acteur Bradley Cooper. Ze had van 2015 tot 2019 een relatie met hem en ze kregen samen een dochtertje genaamd Lea de Seine Shayk Cooper.

Kanye West heeft, behalve met Kim Kardashian, ook nog gedate met Sumeke Rainey, Alexis Phifer, Brooke Crittendon, Amber Rose en Selita Ebanks.

Irina Shayk op Instagram

Mocht je nog niet bekend zijn met het topmodel genaamd Irina Shayk, dan zullen we je graag een handje helpen. Ze deelt namelijk héél fijne foto’s op Instagram; hoe kan het ook anders?

Wij selecteerden de beste foto’s van de Instagram van Irina. Sit back, relax and enjoy! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door irinashayk (@irinashayk)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door irinashayk (@irinashayk)