Je hoeft er namelijk niet eens ver voor de deur uit want de Maybach van Samuel Eto’o staat in onze eigen kikkerlandje te koop. Hoog tijd om de buidel te trekken en deze wagen aan te schaffen dus. Het geeft namelijk een flinke dosis status als je kan vertellen dat je de voormalige wagen van de voormalig topvoetballer uit Kameroen rijdt.

De Maybach 57S Xenatex Coupé is een auto met luxe

Met de Maybach 57S Xenatec Coupé heeft Samuel Eto’o in plaats van een sportwagen een luxe V12 gereden. De auto is voorzien van een zwarte, glimmende lak en met de mooi weggewerkte uitlaat en moderne lijnen van deze wagen is het een product uit het hoogste segment. De luxe auto beschikt over een bi-turbo 6.0-liter V12 motor met 612 pk.

Verder is de wagen voorzien van een sportstuur, een Bose-geluidsysteem, Alaska Weis gekleurde stoelen, carbonfiber en een navigatiesysteem. Ondanks het hoge gewicht van de wagen trekt hij op van 0 naar 100 in een luttele 5 seconden. Met een topsnelheid van 275 km/u zal je op de autobahn veel plezier hebben met deze wagen. Bekijk hier de foto’s van de wagen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gallery Aaldering (@galleryaaldering)

Hoe gaat het met Samuel Eto’o?

Samuel Eto’o is inmiddels alweer een aantal jaar gestopt met voetballen. In de zomer van 2019 nam hij afscheid van het profvoetbal na een seizoen bij Qatar SC. Inmiddels is hij bezig met filantropisch werk. Zo zet hij zich in voor de arme jeugd in zijn geboorteland Kameroen. Dit doet hij door middel van een voetbalschool, onderwijs, gezondheidszorg, culturele activiteiten, het voorkomen van kindersterfte en nog veel meer. De Eto’o Foundation zet zich voornamelijk in voor Kameroen, maar ook in omringende landen is men erg actief. Zo bestrijkt de organisatie het hele continent en laat Eto’o zien niet alleen om geld en luxe te geven.

Dat voetballers in dikke bakken rijden, dat is geen geheim meer. Check eens de enorme auto waar Wesley Sneijder in scheurt.