In deze auto trotseert Wesley Sneijder de snelwegen

Het lijkt een veelvoorkomende combinatie te zijn: profvoetballers die rijden in een peperdure bolide. En ook onze voormalige aanvallende middenvelder Wesley Sneijder lijkt hier zijn passie te hebben liggen. Sneijder was van 2003 tot en met 2018 actief in het Nederlands elftal, waarvoor hij 134 interlands speelde en 31 doelpunten maakte. Hij werd op 9 juni 2017 nationaal recordinternational, toen hij met zijn 131e interland het record van Edwin van der Sar wist te breken. Na bij verschillende clubs te hebben gespeelde beëindigde Sneijder eindigde zijn voetbalcarrière in de zomer van 2019, waarna hij zich aansloot bij de businessclub van FC Utrecht. Na jaren punten te hebben gescoord en titels weten binnen te slepen, heeft de voormalig voetballer heel wat euro’s weten te verzamelen voor in zijn spaarvarken.

De ex-man van de mooie Yolanthe Cabau werd onlangs gespot over de snelwegen in zijn peperdure dailydriver. Hoewel veel bekendheden lijken te gaan voor een laag racemonster, liet Sneijder zijn oog vallen op een enorme bak namelijk: de Mercedes-AMG G 63.

Mercedes-AMG G 63

Hoewel de ene het een veel te grote bak vindt, lijkt de ander te vallen voor de charme van deze ruige bolide. De Mercedes-AMG G 63 is een topper in zijn soort en razend populair onder de voetballers. De zwart glanzende Mercedes van Wesley Sneijder bereikt een snelheid naar de 100 kilometer per uur in 4,5 seconde en is voorzien van een vermogen van 430KW. Als je het ons vraagt straalt de Mercedes-AMG G 63 power uit. De speciale AMG-grille, de als optie leverbare 55,9 cm velgen en de AMG Performance-uitlaat met twee gerichte, verchroomde dubbele uitlaatstierstukken zorgen voor het extroverte uiterlijk van deze legendarische terreinwagen.

Dit is de dikke auto van voormalig Nederlands profvoetballer Wesley Sneijder
Sneijder rijdt in een zwarte variant

De wagen beschikt over een V8-biturbomoter en straalt met zijn design, klasse en comfort uit. Hoewel de buitenkant van de Mercedes luxueus oogt is de binnenkant bekleedt met zwarte bekleding en moderne materialen als carbon of microvezel. Dat Wesley Sneijder zijn uren op de snelweg in comfort en stijl zal beleven, daar kunnen we van uitgaan.

Benieuwd naar het wagenpark van Nederlands bekendste kickbokser? Lees dan ook over de auto’s van Rico Verhoeven.