Breuk tussen Kim Kardashian en Kanye West

West en Kardashian gingen begin dit jaar na bijna zeven jaar huwelijk uit elkaar. Het was een tijdje onduidelijk hoe het nou zat tussen de twee. Op 5 januari dropt Page Six een uitgebreid rapport dat Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden.

Later in het jaar leek het alsof de twee hun huwelijksgeloften opnieuw aan het doen waren. Maar begin november bleek dat toch niet zo te zijn. Er gingen namelijk veel berichten rond dat Kim een beginnende ​​relatie heeft met Pete Davidson. De twee worden vaak samen gespot, weleens hand in hand en ze kusten elkaar ook tijdens een sketch op Saturday Night Live. Bevestigd is de relatie tussen Kim en Pete nog niet.

Gelukkig is Kanye West ook verder gegaan met zijn liefdesleven, want een paar dagen geleden werd hij voor het eerst met de 31-jarige actrice Julia Fox gespot in Miami.

‘Ye’ date nu met Julia Fox

In het leven van de rapper, die zichzelf tegenwoordig Ye noemt, is ook een waarschijnlijk nieuwe liefde gevonden. Het lijkt erop dat Ye en Julia Fox het in Miami naar hun zin hadden, want de twee gingen gisteren al opnieuw samen op stap, dit keer in New York. Het is niet duidelijk of het een serieuze relatie wordt tussen de twee, want enkele weken geleden liet hij nog aan de wereld weten dat hij Kim terug wil.

Julia Fox is vooral bekend van haar rol in de film ‘Uncut Gems’, maar daarnaast poseerde ze ook al in Playboy. Ze is nog maar recent uit elkaar met piloot Peter Artemiev, met wie ze ook een zoon heeft.

Bekijk de knappe nieuwe date-partner van Kanye hieronder:

Als Kanye zijn ex écht jaloers wil maken, heeft hij zeker de juiste knappe vrouw aan de haak geslagen. Al helemaal als Julia thuis bij ‘Ye’ komt, want Kanye West koopt huis tegenover Kim Kardashian en betaalt flink boven vraagprijs.