Teremana Tequila van Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Deze tequila is erg belangrijk voor de Amerikaanse acteur. The Rock wil namelijk een ‘eerlijke’ tequila maken die aan de aarde toebehoort. Daarom heet het merk ook Teremana, wat ‘geest van de aarde’ betekent. De makers proberen de drank zo puur mogelijk te houden en doen dat op een zo groen mogelijke manier.

Op de site van het tequila merk heeft Dwayne Johnson als oprichter geschreven “Na jaren hard werken is dit echt een droom die uitkomt. Mijn team en ik doen er alles aan om u de hoogste kwaliteit tequila te bieden, omdat kwaliteit, de mensen, het land en de erfenis het belangrijkst zijn. Namens ons allemaal hier bij Teremana, nodigen wij u uit om te komen DRINKEN.”

Het gaat in de boeken als de snelst groeiende ooit

The Rock heeft op Instagram een foto geplaatst met daarbij een foto van hem en zijn glas Teremana tequila. Dwayne Johnson geeft aan dat zijn merk in 2021 meer dan 600.000 nine-liter cases heeft verkocht. Dat maakt zijn merk het snelst groeiende tequila merk in de geschiedenis. Hij bedankt al zijn kopers en fans voor het kopen van zijn merk. 

 

Check het bericht van de Instagram van The Rock hieronder:

De tequila is overigens niet de goedkoopste. Een 70cl fles Teremana Tequila Reposado kost zo’n 75 euro.

Nu krijg je de kans om dezelfde tequila als The Rock te drinken. Ben je ook benieuwd naar zijn sportschoolroutine? Leg day van ‘The Rock’. Zo krijg jij net zo’n benen als Dwayne Johnson.