Goedkoop espressomachine bij de Lidl te koop

Koffiezetten is totaal niet lastig. Maar soms wil je een keer een ander soort koffie hebben, zoals een cappuccino of een latte macchiato. Dan wordt het voor de meeste vaak wat lastiger. Maar wist je dat dat helemaal niet waar hoeft te zijn. Met één druk op de knop maak je met dit espressomachine (te koop bij de Lidl) namelijk een van deze  heerlijke koffies. Natuurlijk is het een espressomachine, dus ook espresso’s kunnen gemaakt worden. Wat nu het leuke aan dit apparaat is, is dat het nu flink afgeprijsd is.

Bekijk deze link voor de prijs en meer informatie van het espressomachine

Wat krijg je allemaal bij dit espressomachine?

De espressomachine heeft een mooie zilveren kleur, waardoor het apparaat in elk interieur past. Het heeft een traditionele zeefhouder, een automatisch melk-opschuim-systeem, uittrekbaar plateau voor espressokopjes en een afneembaar waterreservoir. Door de krachtige pompdruk van 15 bar is jouw melk perfect opgeschuimd en krijg je de ideale ontplooiing van het aroma. Deze dingen zorgen er allemaal voor dat jouw koffie binnen no-time klaar is, zonder ook maar enige moeite te doen. Deze machine heet een kabellengte van een meter, waardoor ‘ie overal neer te zetten is. Alle spullen die van het apparaat af te halen zijn, zijn geschikt voor de vaatwasser. Met de hand afwassen is hierdoor dus niet meer nodig.

Je kan hem gewoon online bestellen

Heb je nu geen tijd om naar de Lidl te gaan, dan kun je dit apparaat altijd nog online kopen. De machine is op dit moment maar €74,99 (de originele prijs bedraagt €149). Een koopje dus! Wacht dan ook zeker niet te lang met het kopen van dit apparaat. Heb je dit koffiezetapparaat eenmaal besteld? Dan staat deze al binnen drie werkdagen voor de deur. Bekijk deze link om naar de website van de Lidl te gaan.