De actrice en zangeres Jessica Simpson

Jessica Simpson begon haar carrière met de hit I wanna love you forever die in de Verenigde Staten een derde plek in de hitlijst haalde. Haar debuutalbum Sweet Kisses werd alleen in de Verenigde Staten al 2 miljoen keer verkocht. Bizar goede resultaten voor een meid van 19 jaar oud en het ging dan ook lekker met de carrière van Jessica.

Het enige probleem was dat ze concurrenten had zoals Britney Spears en Christina Aguilera. Dit is zijn geen kleine namen. Het idee was om Jessica sexy te maken met grotere borsten, spannende videoclips en alles wat erbij komt kijken. Dit werkte helaas niet.

Jessica Simpson verscheen in de film The Dukes of Hazard maar was vooral bekend van de realityserie Newlyweds. Hier deed ze met haar man aan mee. Toen het huwelijk stuk liep, viel de realityserie ook uit elkaar. Later heeft Jessica nog wel wat successen gehad in de muziek, maar enkele albums vielen ook wat tegen. Jammer. Maar nu komt Jessica weer in het nieuws en wel met haar ongelofelijke prestatie op het gebied van afvallen. Deze dame is even 45 kilo afgevallen na haar zwangerschap. Ongelofelijk knap.

Ouder dan 40 jaar en afvallen

Jessica had bedacht om het even helemaal anders te doen en haar lichaam om te toveren in wat ze eigenlijk wil: gezond, mooi en niet meer zoals het de afgelopen tijd was.

Check hieronder beelden van de zwaardere Jessica Simpson:

 

Een enorme toewijding was hier wel voor nodig. De focus werd gelegd op gezonde voeding, voldoende nachtrust en het dagelijks behalen van het toegewezen stappendoel. Afvallen door voornamelijk te focussen op dagelijkse dingen en niet alleen maar door gigantisch hard te sporten. Dit doel begon met 6.000 stappen per dag maar is momenteel 14.000 stappen per dag. Dat zijn heel wat eindjes wandelen.

Hieronder kan je een foto zien die ze onlangs plaatste. Wat een verschil!

De Amerikaanse zangeres en actrice laat heel goed zien dat goede voeding zo ontzettend belangrijk is en je daar alleen al zo veel mee kan bereiken. Als een gek sporten maar slecht eten gaat jouw niet brengen bij het doel wat je wil bereiken. Nog niet overtuigd? Check dan de tips voor een plattere buik zonder te sporten.