De carrière van Britney Spears

De 38-jarige Britney Spears was echt wel één van de knapste vrouwelijke artiesten. Inmiddels is ze ook al wat ouder geworden, maar je herkent haar natuurlijk alsnog uit duizenden. Zelfs haar oogschaduw is nog steeds in dezelfde stijl als dat ze dat vroeger had zitten. Op sociale media is ze ook vaak dansend te zien en veel fans vinden dat totaal niet erg. Beter gezegd: de moves van Britney zijn misschien nog wel even goed als vroeger.

Ze is een van de bestverkopende artiesten in de wereld met een geschatte verkoop van 126 miljoen albums. Daarnaast won ze in 2005 haar eerste Grammy Award voor “Best Dance Song.” Maar haar grootste prijs is misschien nog wel iets wat elke artiest heel graag zou willen. Spears is namelijk eigenaar van haar eigen ster op de Hollywood Walk of Fame.

britney spears

Heeft ze nu een relatie?

In 2004 trouwde Spears met haar jeugdvriend Jason in Las Vegas, maar na 55 uur waren de twee alweer gescheiden. Vanaf dat moment was het een enorme rollercoaster voor Britney in de liefde. Relaties gingen aan en uit, maar momenteel heeft ze naar eigen zeggen een hele stabiele relatie met Sam Asghari, een persoonlijke trainer uit Iran. Hij is overigens wel wat jonger dan Spears: hij is 26 jaar oud. Met een leeftijdsverschil van 12 jaar houden de twee het aardig goed vol.

Britney Spears op Instagram

Het is absoluut geen straf om door de Instagram-feed van Britney Spears te scrollen, want voornamelijk plaatst ze fantastische video’s waar ze in danst. Natuurlijk is Spears ook al vaker te zien geweest met haar blote buik in videoclips en dat zie je nog vaak terugkomen in haar video’s. Dat ze wat schaarser gekleed is, vinden wij in ieder geval niet zo erg. En eerlijk: haar dansmoves zijn écht nog steeds even goed als dat ze vroeger waren.