Hoe maak ik haar écht gelukkig?

Je partner zich gelukkig en geliefd laten voelen kan soms een wat ingewikkelde verwarring zijn. In werkelijkheid valt het allemaal wel mee en is het eigenlijk heel eenvoudig. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is haar speciaal te laten voelen als je bij haar bent. Wil jij een perfecte relatie en eentje die benijd wordt door andere stellen? Leer dan te denken vanuit het perspectief van je vriendin.

Wanneer jij en je vriendin in een relatie denken vanuit het perspectief van de ander, kan de relatie met de tijd alleen maar beter en beter worden. Zie jij een dame al een langere tijd zitten of zit jij enige tijd in een relatie, maar vind je het soms lastig volledig je gevoel naar haar te uiten? Wij geven je de 10 dingen die haar écht gelukkig maken.

1. Laat weten hoeveel je van haar houdt

Dames vinden het heerlijk eens in de zoveel tijd te horen hoeveel jij wel niet van haar houdt. Laat haar altijd weten dat je nog steeds net zoveel van haar houdt als toen jullie allebei voor het eerst met elkaar gingen daten. Laat haar vooral weten dat je haar waardeert en nog steeds op dezelfde manier naar haar kijkt als toen je voor het eerst verliefd op haar werd. Als je geluk hebt gehad zo’n mooie dame te daten, laat het haar dan weten.

Wil je weten hoe je dat goed doet? Check dan manieren om te laten zien dat je van haar houdt.

2. Geef haar complimenten

Vrouwen houden van complimenten. Het zorgt ervoor dat ze zich gewaardeerd voelen, vooral als ze de moeite heeft genomen er leuk uit te zien. Vind je iets leuk aan je partner of ziet ze er die ene avond extra goed uit? Laat het haar dan weten door middel van een fijn compliment. Of het nou om haar uiterlijk of innerlijk gaat, het zal haar zeker goed doen een fijn compliment te horen.

10 dingen die je kan doen om haar écht gelukkig te maken

3. Communiceer met haar

Misverstanden ontstaan altijd als er een gebrek aan communicatie is. Dit kom je zowel tegen in je vriendenkring en binnen de familie als in je relatie. Wil je een fijne relatie hebben waarbij je haar gelukkig kunt maken? Leer dan je gevoelens uit te spreken, op een zo’n duidelijk mogelijke manier. Als jullie veel tijd besteden aan het luisteren en communiceren met elkaar, dan zal je partner zich steeds veiliger bij jou gaan voelen. De band wordt hechter, waardoor de relatie beter zal worden.

4. Geef haar voldoende aandacht

Ga je uit met je partner en ziet zij jou continu rond andere dames hangen, dan zal ze dit zeer waarschijnlijk niet op prijs stellen. Zorg ervoor dat ze zich te allen tijde bij je op haar gemak voelt. Concentreer je op haar behoeften voordat je meteen aan de jouwe denkt. Wil jij binnen een gezelschap een paar minuten met jouw vrienden staan, zorg er dan voor dat ze zich niet ongemakkelijk voelt als jij er niet bent. Natuurlijk kan ze voor zichzelf zorgen, maar aandacht schenken aan haar behoeften is een van de dingen die een goede partner altijd doet.

5. Zorg ervoor dat ze zich veilig voelt

Ook nummer 5 van dit lijstje is een belangrijk punt als het gaat over de dingen die haar gelukkig maken. Als je wil dat je partner zich gelukkig voelt in de relatie, dan moet je je concentreren op het enige waar ze het meest naar verlangt. Als je vriendin zich veilig voelt als je in de buurt bent, en als ze het gevoel heeft dat ze voor alles op je kan rekenen, zou ze zich instinctief gelukkiger voelen om verliefd te zijn op een geweldige man zoals jij.

6. Maak haar aan het lachen

Dit is altijd een winner. Een goed gevoel voor humor is nog steeds voor velen een van de meest belangrijke eigenschappen in een relatie. Zelfs als jullie beiden niets hebben om over te praten, kunnen een paar grappige gebaren of woorden de hele dag anders laten voelen. Zorg er daarom voor dat je een brede glimlach op het gezicht van je partner tovert.

7. Geef haar voldoende knuffels

De meeste vrouwen houden van knuffelen. Je hoeft natuurlijk niet als lijm aan haar vast te zitten, maar regelmatig haar even stevig omhelzen is helemaal niet erg. Voor veel vrouwen voelt knuffelen als een geliefd gebaar. Sterker nog: voor veel vrouwen is fysieke aanraking nog belangrijker dan intimiteit onder de dekens.

10 dingen die je kan doen om haar écht gelukkig te maken

8. Respecteer haar mening

Ook het geven van respect is een van de dingen die haar gelukkig zal maken. Respect speelt namelijk een grote rol in hoe we over onszelf denken. Als we ons niet gerespecteerd voelen door iemand die belangrijk voor ons is, voelen we ons naar. Dit heeft ook hetzelfde effect in relaties. Negeer de meningen en ideeën van je partner niet zonder naar haar te luisteren. Je hoeft het overigens niet altijd met elkaar eens te zijn, maar een luisterend oor bieden kan nooit kwaad.

9. Geef haar ook publiekelijk aandacht

Ontzettend belangrijk is haar altijd het gevoel te geven dat ze een belangrijk persoon voor je is. En dit niet alleen binnenhuis. Laat je vriendin zich speciaal voelen, ook als je in het openbaar met haar bent. Je hoeft natuurlijk niet constant te kleffen, maar het zal haar goed doen aan de buitenwereld te laten zien dat jullie beiden aan het daten zijn. Vraagt zij om een dikke knuffel of een kus? Geef haar die dan en weerhoud jezelf er niet van dit te doen, omdat je bang bent voor de publiekelijke omgeving.

10. Vraag haar om hulp

Om het lijstje ’10 dingen die je kan doen om haar echt gelukkig’ af te sluiten, eindigen we met het vragen om hulp. Hoewel jij jezelf misschien zou willen profileren als een grote, volwassen man, is het soms helemaal niet gek haar om hulp te vragen. Door je partner je kwetsbare kant te laten zien, zou ze zich dichter bij je voelen, aangezien je niet bang bent je zwakheden aan haar te tonen. Zit je ergens mee of zou je haar advies willen vragen? Twijfel hier dan niet over en ga met haar in gesprek.