Welke complimenten horen vrouwen graag?

Hoe goed bedoeld ook, een opmerking over de in jouw ogen wild aantrekkelijke bilpartij of de nog steeds niet uitgezakte borsten is niet de manier om indruk te maken. Het is zelfs vaak het recept voor een regelrechte afwijzing. Anno 2020 gaat het om de subtiliteit en zelfverzekerdheid. Pak je dat goed aan en weet je met voldoende lef je droomvrouw te overtuigen van je oprecht geplaatste compliment, dan is de kans groot dat ze bijna letterlijk voor je smelt. De vijf meest interessante complimenten met een hoog scoringsgehalte laten we de revue passeren.

welke complimenten horen vrouwen graag

1. Complimenten over haar eigenaardigheden

Lichaamsdelen gebruiken in je compliment is uit den boze. Maar waar je wel mee kan scoren is een compliment over de manier waarop zij lacht, kijkt of zelfs het haar fatsoeneert. Vrouwen kunnen het ontzettende waarderen als je door middel van complimenten laat zien dat je haar aandachtig hebt bekeken. Gebruik je daarnaast ook de woorden ‘schattig’ en ‘lief’ dan is het in de meeste gevallen helemaal een punt in jouw voordeel.

2. Vraag bewust naar haar mening

Nog belangrijker: duidelijk maken dat je haar mening waardeert. Het grote voordeel: het streelt haar ego. Het vertelt haar in ieder geval dat je haar niet alleen mooi vindt, maar ook haar intellect bewondert. Score!

3. Laat haar weten dat jij jezelf bent bij haar

Wil je echt indruk maken, stel je dan kwetsbaar op. Als je op een subtiele manier laat weten dat je een zwak voor haar hebt en dat je dat ook nog eens ruiterlijk durft toe te geven, dan is de kans groot dat ze zich nog verder openstelt voor je. Zeg haar gewoon dat je het prettig vindt om helemaal jezelf te zijn bij haar. Grote kans dat ze het weet te waarderen zich steeds prettiger zal voelen in je nabijheid.

vrouwen versieren met complimentjes

4. De intieme complimenten

Het recept voor goede seks is een welgemeend compliment. Klinkt gek wellicht, maar probeer het uit. Complimenteer haar door te benadrukken dat je jullie seksuele klik echt sterk vindt, waar een hechte band de basis van is. Zorg er dan overigens wel voor dat je vermijd dat je compliment algemeen is, anders zal je zeker geen indruk maken en krijgt ze het gevoel dat je dit tegen elke vrouw zegt. Wil je echt scoren dat moet jouw compliment, dus ook in bed, duidelijk betrokken worden op haar. Haar onzekerheid in bed maakt plaats voor ongeremde passie en daar profiteer jij dus ook van. Gewoon doen dus.

5. Elke man ziet je staan

Mocht je denken dat het ego alleen voor mannen belangrijk is, dan hebben we hier nog een leuke eye-opener. Vrouwen houden er ook van als hun ego een flinke boost krijgt door een welgemeend compliment. Merk je dat andere mannen haar meer dan eens aankijken, laat het dan weten. Het streelt haar ego en is voor haar de bevestiging dat ze er goed uitziet. Een groter compliment is niet mogelijk, bovendien zal ze zich ter plekke een stuk meer sexy voelen dan zonder dat compliment.