Hoe kan ik het beste de liefde tonen aan mijn partner?

Hoe de ene man iedere vrouw om zijn vingers weet te winden met zijn gladde praatjes en goede looks, lijkt de goodguy met de betere intenties hier op een of andere manier minder in te slagen. Waar ligt dit aan? Uit onderzoek is gebleken dat het niet te maken heeft met het vermogen dat je op je bankrekening hebt staan, maar om de kleine gebaren die er voor haar toe doen. Vrouwen vinden het fantastisch in het zonnetje te worden gezet en even een speciaal gevoel te krijgen. Vind jij het lastig de cupido uit te hangen en al jouw liefde voor haar op een goede manier over te brengen? Wij geven je de 5 manieren om de liefde aan haar te tonen.

1. Breng meer tijd samen door

Dat je misschien iedere dag met je partner bent, hoeft nog niet te betekenen dat je daadwerkelijk de tijd voor elkaar neemt. Er is namelijk een verschil tussen het met elkaar in dezelfde huiskamer zitten en echt even een momentje samen doorbrengen. Door zo nu en dan tijd voor elkaar vrij te maken en quality tijd door te brengen zal de relatie als maar beter worden. Samen leuke dingen doen, of goede gesprekken houden zorgt voor het opbouwen van meer emotionele intimiteit en vertrouwen in je relatie.

2. Verwen je partner eens met een cadeautje

Het geven van een spontaan kleinigheidje is een effectieve manier om haar jouw dankbaarheid en waardering te tonen. Het gaat niet per se om de waarde van jouw verrassing, maar om het idee achter jouw goede bedoeling. Hoewel wij snappen dat het nu lastig is samen een hapje te gaan eten in jullie lievelingsrestaurant, zou je haar ook kunnen verwennen met een bloemetje en een warm volgelopen bad, onder het genot van een goed glas wijn.

hoe moet je liefrde tonen

3. Bied haar een schouder wanneer ze dat nodig heeft

Er voor haar zijn wanneer ze je nodig heeft, is misschien wel het meest dierbare gebaar voor de vrouw. Iedereen maakt wel eens vervelende dingen mee, waarbij ze iemand nodig hebben die hen een schouder biedt. Hoewel voor de ene vrouw jouw aanwezigheid genoeg is, vindt de ander het fijn te communiceren over datgene waar ze mee zit. Accepteer haar belangen en geef haar de ruimte als ze dit nodig heeft. Door liefde te tonen en empathie zal jouw relatie nog lang stand houden.

4. Geef haar complimentjes

Of je nou een man of een vrouw bent; iedereen vindt het fijn zich gewaardeerd en geaccepteerd te voelen. Om te laten zien dat je van haar houdt, is het een complimentje naar je partner zeker niet schadelijk. Hoe je dit over haar mooie ogen, prachtige figuur of stralende glimlach kan doen, hoeft het natuurlijk niet altijd over het uiterlijk te gaan. Laat zien dat je trots bent op je partner en je haar bewondert.

5. Doe iets leuks voor je partner

Hoewel het zeker niet erg is haar zo nu en dan te verwennen met een cadeautje, hoeft het niet altijd geld te kosten. Hebben jullie beiden en drukke baan en spreek je haar over de dag alleen ’s avonds als jullie thuis zijn? Stuur dan bijvoorbeeld eens een spontaan appje met dat je van haar houdt, of een succeswens voor een belangrijke presentatie. Door onverwachte dingen te doen zal je zien dat jouw relatie een heel eind komt.