De verbale hints van een vrouw

Het is soms echt onmogelijk om de signalen te herkennen wanneer een vrouw met je flirt. Je moet letten op hoe ze lacht, hoe ze kijkt, hoe haar houding is, oftewel… veel te veel. Nu zou je kunnen zeggen: ‘Waarom kunnen vrouwen niet gewoon duidelijk aangeven wanneer ze iets van me willen.’ Maar helaas is dat niet zo makkelijk voor vrouwen en mannen herkennen dit vast en zeker ook.

Onzekerheid kan iedereen overspoelen, want wat als je geen interesse hebt? Het kan zijn dat ze gewoon vriendelijk is, maar het kan ook zijn dat ze stiekem interesse heeft. Je kunt dit van elkaar onderscheiden door op haar non-verbale signalen te letten. Maar wanneer een vrouw een van de onderstaande vragen stelt, is de kans aanwezig dat ze je wel degelijk ziet zitten.

“Hoe kan het dat je nog single bent?”

Dit is een van die zinnen die je als een compliment kunt opvatten. Of als subtiele signalen dat ze met je flirt. Het kan gewoon een nieuwsgierige opmerking zijn, zoals: ‘Jij bent zo’n leuke gast, waarom ben je nog vrijgezel?’ Maar het kan ook een subtiel signaal zijn dat ze ge├»nteresseerd is en wil weten of je nog beschikbaar bent voor romantiek.

“Wat is je sterrenbeeld?”

Er zijn een hoop verschillende meningen over sterrenbeelden. En sterrenbeelden zijn niet altijd een garantie voor een perfecte match. Maar wanneer een vrouw begint te vragen naar jouw sterrenbeeld en of jullie astrologisch gezien een match zijn, kan het zijn dat ze meer wil weten dan alleen je geboortedatum. Geloof je niet in sterrenbeelden? Dan kun je het ook zien als: ‘Passen we bij elkaar?’ Misschien is ze op zoek naar een excuus om te flirten of wil ze gewoon weten of jullie “voorbestemd” zijn om samen te komen.

“Wanneer heb je voor het laatst een relatie gehad?”

Deze vraag kan twee kanten opgaan. Aan de ene kant kan het gewoon een nieuwsgierige vraag zijn om te zien waar je staat in het leven. Maar aan de andere kant kan het ook een subtiele manier zijn om te peilen of je openstaat voor een nieuwe relatie. Als ze vraagt naar je relatiestatus, dan weet je zeker dat ze interesse in je heeft. Ze is dan gewoon aan het polsen of ze een kans heeft en of je open staat voor iets serieus.

Misschien heb je na al deze flirt signalen van de vrouwen en een gesprek over sterrenbeelden wel ineens je partner gevonden.