Niemand geeft het graag toe, maar iedereen kan genieten van komedies. Of het nou gaat om romantische comedies met je meisje of comedy films voor mannen, lekker onderuit zakken en makkelijk wegkijken is iets wat we allemaal graag doen. Het zijn films waarin vaak het randje wordt opgezocht en de ene na de andere schunnige grap wordt gemaakt. Goed moment dus om maar weer zo een heerlijke foute film te beschrijven. Dit keer de “Good Boys red band” film, een film zo fout en vunzig dat de kinderacteurs hem niet mogen bekijken. Een echte aanrader als film voor een vriendenavond.

Good Boys Red Band

In de film draait het om drie 12-jarige kwajongens. Nadat Max uitgenodigd wordt voor zijn eerste “kissing party”, slaat er blinde paniek toe. Want hoe moet de 12-jarige Max eigenlijk zoenen? Dat is het probleem waar Max en zijn beste vrienden Thor en Lucas een antwoord op gaan vinden. Ze besluiten de drone van Max’ vader te gebruiken (die kleine Max natuurlijk niet mocht aanraken) om maar eens de buren te bespieden die even een partijtje staan te tongworstelen. Je raadt het al; de drone crasht tijdens hun gluurpartijtje en de vrouwen die bespied worden komen erachter. Dit is het begin van alle ellende. Wanhopig om de drone te vervangen, komen de kinderen in de meest gekke situaties. Zo komen ze per ongeluk in een paintball gevecht met studenten, stelen ze drank, hebben ze ineens een partij gestolen drugs, spelen ze met de buttplugs van hun ouders, rennen ze weg van de politie en enge 16-jarige meiden, en nog veel meer. Reden genoeg om ook deze foute komedie te checken!

Good boys red band 01 MAN MAN

Seth Rogan als producer

Producer van deze film, Seth Rogan, is bekend van meerdere foute komedies, zoals Superbad, Bad Neighbours en Pineapple Express. Een genie in het maken en produceren van de foute komedie. Ook dit keer heeft hij zichzelf weer overtroffen. Good Boys Red Band, een film waarin drie kleine scholieren in de hoofdrol staan. Het mooie hieraan is dat de eerste niet getoonde trailer zo grof was, dat de 12-jarige filmsterren niet eens bij de première hiervan mochten zijn. De film die uitkomt in augustus is in Amerika met een R gerate, wat betekent dat de 12-jarige supersterren de film niet mogen beschouwen in de bioscopen.

Helaas moeten we wachten tot augustus. Heb je geen zin om te wachten tot dan, en wil je nu naar de bios? Check dan even de tofste films van maart.