The Mule

The Mule is de nieuwste titel van regisseur Clint Eastwood, die in deze film ook de hoofdrol speelt. Het is een verfilming van een artikel dat vijf jaar terug in The New York Times Magazine werd geplaatst. Dit waargebeurde verhaal gaat over een man genaamd Leo Sharp. Hij werkte voor het Mexicaanse drugskartel genaamd Sinaloa. Onder hen smokkelde hij drugs, iets wat je wel vaker hoort natuurlijk. Het saillante detail is dat de beste man een rijpe leeftijd had van wel 90 jaar, toen hij zich met deze activiteiten bezig hield. Daar houden de interessante feitjes over Sharp niet op. Hij was ook nog eens een tuinbouwkundige die vele prijzen won en een onderscheide veteraan die in de Tweede Wereldoorlog vocht. Een prima recept voor een interessante film vol met actie.

Deze verwachte bioscoopfilm is vanaf 7 maart te zien.

Us

Us gaat over een koppel dat gespeeld wordt door niemand minder dan Winston Duke (Black Panther) en Lupita Nyong’o (Twelve Years a Slave). Ze nemen hun kroost mee naar een idyllisch strandhuis om met wat vrienden te relaxen en bij te kletsen. Hun vreedzame uitje wordt verstoord door de komst van een stel akelige gasten. Het vreemde is dat die nieuwkomers sprekend op hunzelf lijken. Dat belooft een meeslepende horror/thriller te worden.

Deze verwachte bioscoopfilm is vanaf 21 maart te zien.

Pájaros de Verano

Dit is een nieuwe film van de nog vrij onbekende regisseurs Cristina Gallego en Ciro Guerra. Het feit dat ze onbekend zijn heeft echter geen nadelige gevolgen voor hun prestaties. De film speelt zich af in de jaren 70, Colombia was toen in rep en roer door de bloeiende drugsindustrie. Een familie van het inheemse Wayuu-volk wordt gevolgd. Ze krijgen te maken met een oorlog waarin de macht over de drugshandel wordt bevochten. Deze heeft ernstige gevolgen voor de inheemse cultuur en de veiligheid van het volk.De film werd zeer goed ontvangen door recensenten over de hele wereld. Wat dacht je van een rating van 7,9 op IMDb? Op Rotten Tomatoes scoort de film ook bizar goed. Van de erkende recensenten keurde 92% de film goed en de publieksrating was 90%.

Deze verwachte bioscoopfilm is vanaf 7 maart te zien.

The Informer

Deze film van regisseur Andrea Di Stefano gaat over ex-geheim agent Pete Koslow. Hij moet een celstraf uitzitten nadat hij een gevecht aanging om zijn vrouw te beschermen. Hij wordt gedurende zijn celstraf weer gerekruteerd door de FBI. Hij moet voor hen een persoon genaamd ‘de generaal’ uitschakelen. Undercover bij de maffia moet hij ervoor zorgen dat hij niet gesnapt wordt door de politie of de maffia zelf. Een taak die even lastig is als dat hij klinkt.

 

Deze verwachte bioscoopfilm is vanaf 21 maart te zien.

Sauvage

De opkomende regisseur Camille Vidal-Naquet laat zien dat hij helemaal thuishoort in het vak. De film volgt de 22-jarige Léo. Hij is werkzaam in de prostitutie omdat hij anders niet rond kan komen. Hij blijft lange tijd het werk doen, maar van binnen verlangt de jonge Léo naar ware liefde. Hij zit vast in zijn leven, kan hij voor zichzelf een toekomst opbouwen, of zal hij vast blijven zitten in dit nare bestaan?

Deze verwachte  bioscoopfilm is vanaf 14 maart in de bioscoop te zien.

 

Mocht je aan al deze verwachte bioscoopfilms nog steeds niet genoeg hebben? Bekijk dan ook de bioscoopfilms die in februari uitkwamen.