Harry Potter

Deze filmreeks zal wellicht vragen om een mannenweekend in plaats van een mannenavond. De 7 delige reeks – eigenlijk 8 door het opgesplitste laatste deel – bestaat namelijk uit redelijk wat kijkmateriaal. Toch blijft het één van ’s werelds beste boek- en filmreeksen. Dat één persoon zoveel fantasie kon hebben doet menig mens nog steeds verbazen, maar wij zijn er maar al te blij mee.

Marvel Cinematic Universe

De keuze hier is bijna oneindig. Van Spiderman tot Black Panther; zit er veel verscheidenheid in het aanbod van deze filmreeksen. Met deze reeks aan superhelden films kan je bijna een heel jaar aan mannenavonden vol plannen, dus aan kijkplezier geen gebrek.

Grown Ups

Deze hilarische 2-delige komediereeks met onder andere Adam Sandler verzekert jullie van een perfecte humoristische mannenavond. Veel relaterende momenten voor jou en je vrienden doen je zeker verlangen naar een tweede jeugd. Net zoals deze jeugdvrienden die weer bij elkaar komen en laten zien dat plezier niet per se aan leeftijd gerelateerd is.

Fast & Furious

“Het moment waar mannen moesten huilen.”; De iconische scène waarin Fast & Furious een eerbetoon gaf aan Paul Walker. Deze iconische filmreeks er er eentje die vrijwel iedereen wel kent. Veel actie, vrouwen en brute auto’s zorgen voor een echte filmreeks voor mannen. Iconische acteurs als Paul Walker, Vin Diesel, The Rock en Jason Statham zorgen keer op keer samen met geweldige scripts voor gigantische kaskrakers.

Pirates of the caribbean

Johnny Depp in de geweldige rol van de soms onhandige en toch zeer charismatische piraat Jack Sparrow. Veel actie gepaard met humor maakt deze filmreeks tot een iconische in dit rijtje. Zie hoe hij zich op elke manier uit elke situatie weet te redden. Dit alles gepaard met veel geluk en ontzettend veel grappige momenten. Vrijwel iedereen gaat stuk om zijn droge humor.

Transformers

Eigenlijk is de aanwezigheid van de prachtige Megan Fox in deze films al genoeg reden om deze film zo snel mogelijk op te zetten. Toch? Anders is de klasse van de films ook nog wel een doorslaggevende factor. Volg het verhaal van een jongen verliefd op zijn eerste auto, en de strijd waarin hij en de transformerende auto’s vervolgens in verwikkeld raken. Dit alles met het genot van mooie vrouwen.

James Bond

Ook voor deze actiefilms kan je meer dan één avondje uit trekken. Dat zijn vrijwel alle films in de reeks ook meer dan waard. Volgepakt met actie en mooie vrouwen zijn de verhalen van de Britse geheim agent stuk voor stuk geweldig om naar te kijken. Elke keer weer weet de charismatische agent zaken uit te puzzelen en vervolgens op te lossen. De vele Bond girls zijn ook een mooie extra reden voor het kijken van deze filmreeks.

The Godfather

Eén van de meest legendarische maffia filmreeksen ooit. Wie kan er nu niet genieten van Al Pacino en Vito Corleone? Precies. Sick! Het verhaal volgt Vito Corleone als hoofd van de maffiafamilie Corleone en wordt door velen bestempelt als een van – als niet de – beste filmreeksen ooit.

Lord of the Rings

Samen met The Hobbit biedt deze trilogie ook geweldig veel kijkplezier. Wie had gedacht dat een verhaal over een ring zo’n succes zou worden! Volg Frodo en zijn reis naar de Crack of Dooms om de ring te vernietigen wanneer Gandalf ontdekt dat deze van de Dark Lord Sauron is.

Bad Boys

We brachten jullie al nieuws over een officieel bevestigd derde deel. Met wat geduld is dit dus de perfecte kans de eerste twee delen te kijken en de derde eraan vast te plakken. Met een releasedatum redelijk ver in de toekomst.. Geniet dus van Will Smith en Martin Lawrence als iconisch politieduo. Een typische gevalletje van ze kunnen niet zonder en niet met elkaar.

American Pie

Heerlijke typische Amerikaanse humor. Elk deel heeft zijn eigen humoristische verhaallijn met veel terugkerende rollen. Het typeert vooral de Amerikaanse high school en College cultuur. Met ongemakkelijk, verlegen jongens, de populaire sporters, erg veel alcohol en erg veel vrouwen…

The Hangover

Een legendarische avond met je vrienden die resulteert in de ergste kater ooit. Wie kent het niet. Echter heb je het waarschijnlijk niet zo erg gehad als deze mannen. Elke film volgt het verhaal van een ochtend na een totaal uit de hand gelopen avond. De mannen zitten in de problemen, maar weten echter niet meer wat er avond van te voren is gebeurt. De zoektocht naar de waarheid zorgt voor veel hilarische ontdekkingen.

 

Check ook de bruutste serie van dit moment: The BodyguardDe Britse serie ontving een score van 98% op Rotten Tomatoes.