Een pareltje in Amsterdam-Zuid

Hield je niet al van de prachtige historische stad Amsterdam, dan doe je dat nu wel. Studio Sport-journalist Tom Egbers wil dik verdienen en zet daarom zijn Amsterdamse miljoenen woning gelegen in Zuid te koop. Moet je twee keer slikken na het zien van de prijs? Niet nodig. Na het zien van wat dit pand je allemaal te bieden heeft is de prijskaart geen issue meer.

Huis Tom Egbers

Een woonoppervlakte van 215 vierkante inclusief luxe souterrain

Ben jij misschien straks de koper van deze miljoenenvilla in Amsterdam? Dan zal hier geen spijt van krijgen. Het pand beschikt over een woonoppervlakte van ruim 215 vierkante meter. Heb jij kinderen of wil jij je vrienden zo nu en dan laten logeren? Geen probleem. De riante woning heeft in totaal zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. Doordat het optrekje verdeeld is over drie woonlagen is er ruimte genoeg en zal je ongestoord thuis kunnen werken in deze vreemde ‘Advies is werk thuis’ tijden.

luxe keuken Funda woning

Loop je met de trap naar beneden, dan kom je uit in het luxe souterrain die momenteel ingericht is als kantoor. De ruimte zou je volledig naar smaak kunnen maken en kunnen omtoveren in bijvoorbeeld een luxe lounge-bar, relax-ruimte of een ingebouwde thuisbioscoop. Ook is het souterrain voorzien van een keuken, waar jij jouw verbluffende kookkunsten kan uitoefenen.

Woning Tom Egbers Studio Sport

Wil jij tijdens de warme zomerdagen genieten van het zonnetje onder genot van een fris biertje? Dat kan. Naast dat op de begane grond zich de riante woonkamer en een luxe keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur bevindt, kun je via de openslaande deuren zo de verrassend grote tuin inlopen.

Dit kost de Amsterdamse woning van Tom Egbers op Funda

Heb jij er altijd al van gedroomd in een riante stadsvilla in Amsterdam-Zuid te wonen? Dan is dit je kans. Het kost dan wel een beetje, maar dan heb je ook wat. Tom Egberts en zijn vrouw Janneke zetten hun prachtige miljoenenvilla namelijk te koop voor een vraagprijs van 1.9 miljoen euro. Zelf kochten ze hun optrekje in 1996 voor een prijs van rond de 377 duizend euro en lieten ze er een hypotheek op vestigen van 347.5 duizend euro. Verkopen ze de woning dan scoren ze maar liefst een wist van ruim 1,5 miljoen euro. Dat is lekker cashen voor Studio Sport journalist Egbers.

Check hieronder meer foto’s van de fraaie stadsvilla:

huis te koop tom egbers

Amsterdam FundaWoning Amsterdam-Zuid te koop Funda