Kleurrijke villa te koop op Funda

Als je het aan ons vraagt, staat deze villa in een van de gezelligste buurten van Amsterdam. Op de Herman Heijermansweg om precies te zijn. De villa is ontzettend kleurrijk ingericht door de huidige bewoner. Maar dat geeft juist een bijzondere en exclusieve uitstraling.

De kans is groot dat de eigenaar een kunstenaar is, want naast alle kleuren in het huis vind je ook genoeg kunstwerken en schilderijen. En dit alles is verdeeld over flink wat vierkante meters woonoppervlakte.

villa in amsterdam zuid

Luxe villa met een thuisbioscoop

Deze villa heeft een totale woonoppervlakte 419 vierkante meter. En voor een woning in Amsterdam-Zuid is dit heel veel ruimte. Dit alles is verdeeld over 5 woonlagen. Naast die woonlagen krijg je er ook nog een ruime garage bij, waar je gemakkelijk je auto kwijt kan. Ook is er buiten nog een oprit, waar je nóg een neer kan zetten. Wanneer je deze woning betreedt, kom je in eerst instantie in een prachtig ingerichte hal, waarna je de living in loopt. Alles is ontworpen door Bernie Dekker en architect Heiko Hulsker. Daarbij zijn alleen maar de beste materialen gebruikt. Dus niet alleen in de hal en in de woonkamer, maar in de hele woning mag je alleen maar hoge kwaliteit verwachten.

Verder heeft de woning  6 slaapkamers, 7 toiletten, 6 badkamers, een bioscoop en een voortuin, zijtuin en zonnige achtertuin van totaal ca. 270 vierkante meter te bieden. Als je goed rekent kan je dus met maar liefst vijf van je beste vrienden overnachten in deze woning én allemaal een eigen badkamer hebben. Daarnaast is film kijken of gamen een optie in de thuisbioscoop.

living villa

Flinke prijs voor dit paradijs

Natuurlijk is het flink wat vierkante meter en woon je direct aan het vaarwater. Daar moet wel een hoge prijs voor worden gevraagd: dat is ook zo. Voor maar liefst € 5.250.000 kan je eigenaar worden van deze woning. Maar wanneer je dit met je 5 beste vrienden doet, betaal je natuurlijk een stuk minder. Check hieronder meer afbeeldingen van de luxe villa:

thuisbioscoop villabadkamer villa