De Instagram van Sylvana IJsselmuiden

Op Instagram kunnen we van vele leuke en interessante foto’s genieten van Sylvana IJsselmuiden. De mooiste vrouw van Nederland heeft een paar kiekjes erop staan die onze aandacht wel trekt. Dat deĀ Friese presentatriceĀ een lust voor het oog is, zijn vele mannen met ons eens. En zo ook Lando Norris, de F1-coureur van McLaren.

Als je zulke foto’s op de Instagram hebt staan en er zo mooi uitziet, dan krijg je waarschijnlijk wel veel reacties. Sylvana is zelf ook te spreken over Formule 1 en zet dat ook op haar Instagram. Zo belandde ze ook in de podcast F1 aan Tafel op Grand Prix Radio, en daar vertelde Sylvana IJsselmuiden dat Lando Norris wel eens in haar DM slide op Instagram. Het contact met F1-coureur begon als volgt vertelt Sylvana: “Op een gegeven moment had ik een fotoshop gemaakt, want ik heb allemaal van die voetgekkies. Dus ik had een foto gemaakt met dikke voeten. Toen reageerde Lando met ‘sexy feet’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Lando Norris zou niet alleen flirten en reageren op haar Instagram in DM’s, maar het schijnt dus dat de F1-coureur ook foto’s rondstuurt van zijn edele delen naar andere vrouwen. Zo verspreidt de 21-jarige coureur zijn gevaarte over het internet. Is dat wel zo slim Lando? Dus Sylvana, het brave meisje dat ze is, bedacht: “ik ga eens kijken hoe ver ik kan gaan met Norris. Ik wilde kijken of ik hem uit de tent kon lokken.”

De mooiste vrouw van Nederland

Die Sylvana is ook dame op zich, en haar vriend en autocoureur Steijn Schothorst vond het allemaal niet zo leuk. Hij vroeg dan ook aan haar of ze wilde stoppen. Logisch. Een goede vriend van hen die ook bevriend is met Lando Norris, had ook gevraagd of Sylvana wilde stoppen met Norris zo in het daglicht te zetten. Ben je benieuwd naar de podcast? Check de podcast van Grand Prix Radio dan snel.

Ondanks haar roddels over Norris, is en blijft Sylvana een pracht plaatje. Daarom hebben we nog wat foto’s voor jullie om van te genieten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)