De The Kingsman franchise wordt uitgebreid

Inmiddels zijn er twee films uitgebracht over The Kingsman. Als je echter dacht dat het hier bij blijft, dan heb je het mis. Er wordt namelijk hard gewerkt om nog meer vervolgen uit te brengen én dus een serie te produceren.

Die productie van alle vervolgen is in handen van Marv Films. Dit Britse productiebedrijf nam films als Stardust, Kick-Ass en de eerste twee delen van de The Kingsman-franchise voor hun rekening. De CEO van het bedrijf heeft bekend gemaakt dat ze nog lang niet klaar zijn met de films over de geheim agenten. Hij vertelde dat er plannen zijn voor zo’n zeven (!) nieuwe films. Ook bevestigde hij de geruchten dat er wordt gewerkt aan een Kingsman tv-serie. Met andere woorden: de verhalen van de geheim agenten zijn nog lang niet uitgeteld.

The Kingsman

Geheime organisatie zorgt voor vette films

De films gaan over de missies van een geheime organisatie van spionnen, genaamd de Kingsman. Zij worden opgeleid om de meest dodelijke, slimme en ingenieuze agenten te worden. De films worden getypeerd door veel actiescènes, maar er is ook veel ruimte voor komische ondertonen. De nadruk ligt hierbij op de Britse agenten, maar in het tweede deel werd ook een soortgelijke Amerikaanse organisatie, de Stateman, geïntroduceerd. In de eerste twee films werd de hoofdrol gespeeld door Taron Egerton, die de rol van Gary Unwin speelt. Gary wordt gerekruteerd door de organisatie en ontpopt zich tot een agent.

The King’s Man eerste nieuwe deel in 2021

De eerste nieuwe film die we kunnen verwachten is The King’s Man. Voor deze film reizen we een stuk terug in de tijd, naar het begin van de 20e eeuw. In dit deel is namelijk te zien hoe de organisatie tot stand kwam. Ook dit deel heeft een erg indrukwekkende cast, waardoor de verwachtingen hooggespannen zijn. De film zou eigenlijk al in 2020 te zien zijn, maar staat nu op de planning voor een release in februari van 2021.

Ook andere grote bioscoopfilms werden uitgesteld. Wanneer we de serie kunnen zien, over wie die gaat én of deze via Netflix te bingen is, is nog niet bekend. In elk geval hoeven fans van het genre zich dus geen zorgen te maken over een tekort aan de films over de spionnenorganisatie.