Nederlandse rapper Snelle in nieuwe documentaire

Rapper Snelle kennen we natuurlijk van vele hits. Denk aan ReünieSmoorverliefd, De Overkant en In De Schuur. Die nummers zorgden stuk voor stuk voor hoge streams. Sterker nog: Snelle was de artiest die in 2020 het meeste werd gestreamd door Spotify-luisteraars.

Zijn nummers zijn catchy, de tekst vaak herkenbaar en de rapper heeft de gunfactor. Het is dan ook niet verbazend dat hij in korte tijd zó is opgeklommen in de Nederlandse hitlijsten. Nu werkt hij aan zijn docu, die die naam Zonder Jas Naar Buiten zal krijgen.

Zonder Jas Naar Buiten

Waar komt het grote succes van de rapper vandaan? Wat heeft dat voor gevolgen in zijn privéleven en wat komt er allemaal kijken bij de lancering van een album? Over die vragen gaat de nieuwe documentaire van Snelle. Ook al is hij pas 25, hij heeft toch al een veelbewogen carrière en leven voor zichzelf opgebouwd. Hij laat weten dat Zonder Jas Naar Buiten niet zomaar een documentaire wordt. Het wordt namelijk een Netflix Original documentaire.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Snelle (@mcsnelle)

Snelle openhartig over Netflix docu

Zelf zegt Snelle over de documentaire: “Het afgelopen anderhalf jaar is ontzettend snel gegaan en soms besef ik zelf niet eens goed wat me allemaal is overkomen. Ik hoop mensen te inspireren om te doen wat zij diep vanbinnen voelen. Ik denk best veel na, maar luister ook altijd naar m’n hart en gevoel. Met hard werken, dingen laten, de juiste mindset en de juiste mensen om je heen is er heel veel mogelijk. Ongeacht wat een ander zegt of vindt. Dat wil ik laten zien.”

Release in 2021

Regisseuse Anne de Clercq heeft de documentaire voor haar rekening genomen. Om die te zien zullen we nog even geduld moeten hebben. Voorlopig staat de docu over Snelle namelijk gepland voor het voorjaar van 2021. Rond die tijd zullen we vast ook een preview kunnen verwachten. Eerder schreven wij al over een paar aspecten uit het leven van het leven van de rapper. Die kunnen we zomaar eens in de documentaire kunnen terugzien. Zo lieten we je al alles weten over de vette auto van Snelle. Ook zijn mooie vriendin Sterre Kuzler werd in de spotlights gezet.