Pas een jaar geleden kocht hij zijn vorige auto

Ongeveer een jaar geleden had Lars Bos, ook wel bekend onder de artiestennaam Snelle, nog een Audi Q3 gekocht. Die had hij destijds nodig om op tour te gaan. Via Jebroer kwam hij bij een dealer terecht die hem deze auto meegaf. Zonder dat Snelle ook maar een stuiver verdiend had kreeg hij van autodealer Oscar Gräper deze auto zomaar mee. In deze Audi Q3 is hij afgelopen jaar naar al zijn shows gegaan. Er staat dan ook wel 60.000 kilometer op de teller. Nu, een jaar later, is Snelle een stuk groter geworden. Met zijn gegroeide status past ook een opgewaardeerde auto.

Nieuwe auto van Snelle: Audi SQ7

Snelle besloot terug te gaan naar de dealer die hem vorig jaar de Audi Q3 had toevertrouwd. Snelle wisselde deze auto, waar die ongetwijfeld mooie herinneringen aan overhoudt, in voor zijn oudere broer: de Audi SQ7. Dit is niet de minste auto. De auto van de bekende rapper is een nachtzwarte uitvoering van het topmodel van Audi. Van binnen betreft het een Audi Exclusive nappa leder interieur met diamond sticksel. De motor is ook niet verkeerd. Het gaat hierbij namelijk om een 4.0 V8 TDI motor. Deze is goed voor 436 pk en 900 Nm koppel. Eén ding staat vast: in deze bak kan Lars nog sneller gaan dan voorheen.

Er passen wel 7 personen in de auto

De nieuwe auto van Snelle is een 7-persoonsuitvoering. Dit is erg handig omdat zijn hele crew op deze manier in zijn nieuwe auto van de ene show naar de andere show kan worden gebracht. Misschien is er dan zelfs ruimte over voor zijn vriendin om af en toe mee te gaan.