Dit is het La Casa de Papel koppel

In La Casa de Papel zijn er een aantal koppels die we ons niet meer los van elkaar kunnen voorstellen. Denk aan el Profesor en Lisboa, of Tokio en Rio. Het koppel waar het nu over hebben is daarom juist wat opvallender. Het gaat namelijk over Jaime Lorente en Maria Pedraza, de personen achter Denver en Alison Parker. Eén blik op de Instagram van ‘Alison Parker’ doet ons begrijpen waarom Jaime Lorente deze rode schoonheid aan de haak heeft geslagen.

Denver en Alison Parker zijn uiteenlopende personages

Jaime kennen we als de goedlachse Denver, die al seizoenen lang met Stockholm samen is. Zijn lach is inmiddels berucht geworden, maar zijn vaderlijke trouw en enige naïviteit maken een echte fan-favorite van het personage. Maria Pedraza speelde aan het begin van La Casa de Papel de rol van Alison Parker. Alison was de dochter van een ambassadeur en daarom het ‘geheime wapen’ van el Profesor. In de serie waren Denver en Alison Parker echter niet veel samen te zien, laat staan dat er romantische scènes tussen beide personages te zien waren. Lorenete en Pedraza kwamen elkaar echter al spoedig weer tegen, bij de opnames van een nieuwe serie.

View this post on Instagram

A ti

A post shared by María Pedraza (@mariapedraza_) on

Romantische reünie in Elite

Het stel date met elkaar sinds 2018, terwijl La Casa de Papel in 2017 is opgenomen. Het is daarom goed mogelijk dat de vonk is overgesprongen tijdens de opnames van Elite in 2018. In deze Spaanse serie waren de acteur en de actrice wederom te zien, al speelden ze nu wel romantische liefdesscènes met elkaar. Leuk detail: ook Miguel Herrán (de acteur die Rio speelt) speelt in Elite. De serie is dus een aanrader voor La Casa de Papel fans. Beide serie zijn goede voorbeelden van de redenen waarom Spaanse series zo verslavend zijn. Als je het ons vraagt zijn Jaime en Maria voornamelijk verslaafd aan elkaar. Dat bewijzen hun Instagram foto’s wel.

View this post on Instagram

Oleh

A post shared by Jaime Lorente Lopez (@jaimelorentelo) on

View this post on Instagram

here

A post shared by María Pedraza (@mariapedraza_) on