Sylvana IJsselmuiden is de mooiste vrouw van Nederland van 2020

Veel mensen kennen Sylvana IJsselmuiden als presentatrice van Dumpert. Hierdoor werd ze een waar internetfenomeen. Zelf is ze erg blij met haar toebedeelde titel: “Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik ben ontzettend trots en dankbaar.” Hoofdredacteur Chris Riemens van FHM denkt wel een verklaring te hebben waarom deze prachtvrouw tot de mooiste van Nederland is uitgeroepen: “Wat Tatjana Simic en Katja Schuurman vroeger waren, dat is Sylvana voor deze generatie. Ze is down to earth, one of the guys en hartstikke sexy.”

Sylvana IJsselmuiden
Foto: FHM / Nanda Hagenaars

De Leeuwardse schoonheid is de opvolgster van Jessie Jazz Vuijk. Zij was vorig jaar de nummer 1. Dit keer moet Jessie genoegen nemen met een achtste plek.

FHM500 in 2020 

Iedereen had de mogelijkheid om te stemmen op de mooiste vrouw van Nederland. Dit hebben dan ook meer dan 2,9 miljoen mensen gedaan. Daarnaast hielp de FHM-redactie mee met het samenstellen van de ranglijst. Door het hoge aantal stemmen kunnen we met zekerheid zeggen dat Nederland Sylvana de mooiste vrouw van het land vindt. Dit betekent dat de meeste Nederlanders een gezond verstand hebben want Sylvana is de ultieme droomvrouw. Dit is hoe de rest van de top 10 eruitziet:

1. Sylvana IJsselmuiden
2. Romee Strijd
3. Yolanthe Cabau
4. Romy Monteiro
5. Katja Schuurman
6. Doutzen Kroes
7. Abbey Hoes
8. Jessie Jazz Vuijk
9. Zoey Ivory
10. Yasmin Karssing

Naast de verkiezing van de mooiste vrouw werd er ook nog een All Time Favorite Award uitgereikt. Deze prijs werd gewonnen door Yolanthe Cabau. De prijs voor de mooiste sportvrouw van Nederland gaat meer dan terecht naar Joy Beune.

Bekijk hieronder een filmpje van de fotoshoot die FHM met Sylvana IJsselmuiden heeft gehouden: