Katja Schuurman voor de FHM500 2019

De stembussen van de FHM500 zijn alweer geopend. De winnares van deze bijzonder leuke verkiezing zal op 22 mei bekend worden gemaakt tijdens een groots evenement in The Butcher Social Club in Amsterdam. Ook de fotoshoot van Katja Schuurman zal eind mei verschijnen eindelijk verschijnen. Wij kunnen bijna niet meer wachten, want we moeten eerlijk zijn: de promo-video maakt ons allemaal wel heel enthousiast.

Waarom schittert Katja weer in de FHM500?

Katja Schuurman geeft aan in een interview met FHM dat ze deze fotoshoot moest doen van haar vriend. Natuurlijk ook niet gek, aangezien ze 17 jaar na haar overwinning in de FHM500 lijst nog steeds in de race zit. Ook gaf ze aan dat ze het mooi vindt om te laten zien dat “je seksueel voelen niet ophoudt na je 40e. Eigenlijk het tegenovergestelde, want ik voel me veel zelfverzekerder dan toen ik twintig was.” Ze werd al gerankt tussen de top 5 mooiste vrouwen boven de 40, maar daar blijft het niet bij.

Zelfverzekerder dan vroeger

Een ding is zeker en dat is dat Katja absoluut niet bang is voor een pikante fotoshoot. “Nee, ik vind het niet meer spannend om uit de kleren te gaan. Behalve dan dat ik denk: een klein beetje sportschool zou geen kwaad kunnen. Het blijft altijd een beetje raar dat je in een klein broekje krioelt op een bed terwijl er tien man om je heen staan, maar ik ben heel makkelijk met naakt.”

Dit geeft toch aan dat deze mooie vrouw wel erg zelf verzekerd is. Wij geven haar in ieder geval groot gelijk. Katja is laatst 44 jaar geworden, maar dat is hier zeker niet te zien. Als je op deze leeftijd nog wordt genomineerd voor deze ‘toplijsten’, dan ben je een hele grote speelster.

Zoals al gezegd wordt de uitslag op 22 mei bekend gemaakt. Wij zijn erg benieuwd naar de uitslag en wij hopen jullie nu ook!