Achter krullen, sproetjes en reebruine ogen zit Zoey Ivory verscholen. Ze kon eerder dansen dan staan, maar ruilde de pirouette in voor een flits en een camera. Als fulltime model weet ze het ver te schoppen, want werd gisteravond verkozen tot Miss Nederland. En wij vinden Miss Zoey prima klinken. Genoeg reden om met haar te kletsen.

Wat draag je liever, sneakers of hakken?

Liever sneakers, ik ben een echte sneaker gek en heb echt planken vol. Ik ben ook altijd op zoek naar de nieuwste releases. Maar in mijn werk moet je vooral hakken dragen. Dus dat komt ook zeker wel eens voor.

De spot waar we jou kunnen vinden?

Thuis op de bank met m’n laptopje of een boek haha. En als ik uitga ben ik meestal in de Jimmy Woo te vinden.

Mannen moeten minder …opdringerig zijn. Sommige mannen maken gewoon leuk een praatje, maar je hebt ook mannen die vrouwen blijven lastig vallen, zelfs als je al dertig keer ‘nee’ hebt gezegd. Doorzettingsvermogen is een mooie eigenschap, maar voel aan wanneer ze eigenlijk gillend weg wil rennen haha!

Waar mogen we jou ‘s nachts voor wakker maken?

Voor pizza of frikandellen met appelmoes. Maar eigenlijk vind ik het helemaal niet erg om ’s nachts wakker te worden. Dus als je gezellig wilt kletsen mag het ook.

Welk kledingstuk moeten mannen vandaag nog verbranden?

Van die hele, wijde boxershorts, daar snap ik nou helemaal niks van. Die komen dan zo losjes boven je spijkerbroek uit. Liever een strakkere, die vind ik veel mooier staan.


De perfecte zondag start met…
een heerlijk ontbijtje/brunch, zoals warme broodjes en vers geperste jus d’orange (dat vind ik ook echt leuk om voor te bereiden ’s ochtends) en dat dan gezellig opeten in je pyjama met de mensen van wie je houdt.