De miljoenen woning van voetballer Klaas-Jan Huntelaar

Met zijn 37 jaar kunnen we wel zeggen dat Klaas-Jan Huntelaar een routinier is in de selectie van Ajax. Opgebloeid bij sc Heerenveen in 2004 tot 2006 en later uitgegroeid tot volwaardige spits bij Ajax in 2006 tot 2008. Hierna verhuisde de Nederlandse spits naar Real Madrid, AC Milan en had hij zijn plek gevonden bij Schalke 04 van 2010 tot 2017.

Tot genot van ons keerde The Hunter terug bij Ajax en kwam hij weer in Amsterdam wonen. Maar in welk huis woont de Nederlandse voetballer? The Hunter heeft niet zo maar een huis, maar deze drielaagse miljoenen woning in Oud-Zuid.

Klaas-Jan Huntelaar woning
foto via BekendeBuren

De Nederlandse voetballer heeft aardig wat knaken gemaakt bij de bovengenoemde clubs, maar om deze woning te betalen moet dat ook wel. De woning van Klaas-Jan Huntelaar kostte hem namelijk 1,7 miljoen euro. Dat is niet niks. Helemaal niet als je dat in één keer zelf betaalt. We verwachten dan ook wel dat de spits van Ajax hier wel wat voor terugkrijgt.

Klaas-Jan Huntelaar woning
foto via BekendeBuren
Klaas-Jan Huntelaar woning
foto via BekendeBuren

Het huis van de Nederlandse voetballer

Wat krijgt Klaas-Jan nou voor die 1,7 miljoen euro? Drie verdiepingen in een prachtig pand in Amsterdam Oud-Zuid met een totaal oppervlak van 225 vierkante meter. In het huis van de Nederlandse voetballer zijn vier slaapkamers te vinden die verdeeld zijn over drie woonlagen en er is één badkamer.

Helemaal bovenin heeft Klaas-Jan nog een studio die opgesplitst kan worden in twee kamers, veranderd kan worden in een mancave of gebruikt kan worden als de master bedroom. Deze studio biedt ook toegang tot het dakterras van 32 vierkante meter. Daar kan je wel lekker op zonnen in de zomer.

huis Nederlandse voetballer
foto via BekendeBuren
huis Nederlandse voetballer
foto via BekendeBuren
huis Nederlandse voetballer
foto via BekendeBuren
luxe woning Amsterdam
foto via BekendeBuren

Klaas-Jan Huntelaar kondigde zijn afscheid aan na afloop van de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Deze zomer moeten we helaas afscheid nemen van The Hunter, maar op zo’n leeftijd is dat ook wel logisch. Wat prachtig dat deze man nog een paar jaar mee kon pakken bij Ajax. Bedankt voor je spel Klaas-Jan en tot de volgende.

Weet je wie ook net terug is bij Ajax? Davy Klaassen, en deze man heeft een aardig townhouse van bijna drie miljoen euro gekocht in Amsterdam.