Davy Klaassen is terug bij Ajax

De 27-jarige middenvelder van Ajax heeft het maar goed voor elkaar. Davy Klaassen doorliep in Amsterdam de jeugdopleiding en debuteerde op 22 november 2011 in de UEFA Champions League-wedstrijd Olympique Lyon – Ajax. Voor een transfersom van 11 miljoen euro verhuisde hij weer van zijn oude werkgever naar Ajax.

Aangzien Davy al een tijdje meegaat, heeft hij al aardig wat salaris bij elkaar weten te voetballen. Inmiddels is het vermogen van Davy Klaassen flink gestegen en heeft daarmee een tijdje geleden een nieuwe woning gekocht in Amsterdam. Hij betaalde een kleine drie miljoen voor zijn nieuwe optrekje.

davy klaassen 01

Het townhouse in Amsterdam

Zijn nieuwe woning is gelegen op loopafstand van het Concertgebouw in Amsterdam. Daarmee woont hij vlak bij het centrum van onze hoofdstad. Voor het bedrag van 2.950.000 euro kocht hij de woning, daarmee heeft hij een woonoppervlakte van 258 vierkante meter. In die vierkante meters vind je onder andere drie slaap- en twee badkamers. In totaal telt het townhouse vijf kamers, dus er zijn nog wat ruimtes waar Davy Klaassen nog iets mee kan gaan doen. Niet alleen de woonkamer is groot genoeg om alle design-ideeën uit te voeren, ook heeft hij nog een keuken die gerealiseerd moest worden. Klaassen heeft dus zelf in handen hoe het balletje gaat rollen wat betreft zijn woning.

De woning telt twee woonlagen, het optrekje beschikt ook over een achtertuin die op het zuidwesten is gelegen en een balkon. En dat is niet vanzelfsprekend, dat je een tuin in het centrum van Amsterdam hebt.

Davy Klaassen één van de duurste voetballers

Davy Klaassen maakte in 2017 een transfer voor 27 miljoen euro. De middenvelder heeft zijn waarde ondertussen wel bewezen en de terugkeer naar Ajax maakt de fans dan ook zeer gelukkig. Hoewel deze ervaren voetballer wel salaris moest inleveren door zijn overstap bij Ajax, heeft hij nog altijd een miljoenensalaris. Dan is het ook niet gek dat hij de woning in één keer heeft betaald heeft en er geen hypotheek voor heeft aangevraagd. In de prijs is trouwens ook een inbegrepen parkeerplaats voor twee auto’s in de parkeerkelder.

davy klaassen 03