Miss Nederland 2012

Met haar 31 jaar heeft Nathalie Den Dekker al zo veel bereikt. Van Miss Benelux 2010 en Miss Nederland 2012 tot rechter en moeder. Een combinatie van een knappe vrouw uithangen op Instagram en tegelijkertijd in het gerechtshof te vinden, dat zagen wij bij Julia Mekkes ook.

Nathalie Den Dekker is ook nog eens Meester in de rechten én staat in 2020 op de 24ste in de FHM 500 in de categorie WAG (wives and girlfriends). Door deze categorie kan je wel raden dat ze dus met iemand samen is, en jawel Nathalie is een voetbalvrouw. Ze is namelijk de vriendin van doelman Nick Marsman.

Naast het modellenwerk en het juridische werk wat deze vrouw allemaal levert, kan je haar ook kennen van haar presenteer werk. Zo kan je Nathalie gezien hebben als presentatrice van Woontrends op RTL 4, Wooninspiraties op SBS 6 of In de ban van op RTL 7.

Nathalie den Dekker op Instagram

Op haar Instagram laat Nathalie wel even blijken dat je niet zo oppervlakkig moet zijn. Don’t judge a book by it’s cover. Onder de foto die we hier onder hebben geplaatst, vertelt Nathalie even wat ze heeft gehaald en het is indrukwekkend. Een 4.0 GPA bij haar dubbele master en een 9 voor haar master thesis is niet niks en daar zeggen wij u tegen. Bijna 24/7 aan het werk in Den Haag als een succesvolle advocate bij een advocatenkantoor met alleen maar vrouwen, en daarnaast ook nog mama en presentatrice. Ohja, ze plaatst ook sexy foto’s.