Een eigen lounge bar bouwen in je achtertuin

Nu begrijpen wij dat deze tijden vreemd zijn en jij jouw levensstijl misschien wel heel erg hebt moeten aanpassen. Je gaat je langzamerhand vervelen en wil weer beginnen met dingen doen. Deze handige Harrie benut zijn overgebleven uren wel op een hele bijzondere manier en spant daarom zonder twijfel de kroon.

Kun je niet naar de kroeg of de club? Dan moet je creatief zijn en er zelf maar eentje bouwen. Dit klinkt natuurlijk als een bizar project, maar je zal niet de eerste zijn die op dit idee zou komen.

Man bouwt hele lounge bar in zijn achtertuin
Foto van Facebook HomeJunkie

Deze vakman wist geen raad met zijn overige tijd en het gemis van een drankje aan de bar, dus bedacht maar een exclusieve lounge te gaan bouwen in zijn achtertuin; en wat voor één.

Luxe lounge inclusief badkamer en relax ruimte

Dit project vraagt om doorzettingsvermogen en vakmanschap, maar dan heb je ook wat. Na het zien van deze loungebar valt je mond open en beginnen je handen te kriebelen om aan de slag te gaan.

Man bouwt hele lounge bar in zijn achtertuin
Foto van Facebook HomeJunkie

Deze luxe lounge beschikt over een prachtige bar met alles erop en eraan. Bij binnenkomst is meteen de verlichte bar omringt van vijf luxe barkrukken op te merken. De gehele bar is verlicht in de stijl van een echte club waardoor je niet meer kunt wachten te gaan stappen met je vrienden.

De dure champagne flessen en mix dranken zijn niet te missen en worden gekoeld in drie koelkasten achter de bar. Zin in een lekker biertje? Geen probleem. Op de bar van marmer staan een aantal taps waar jij je ijskoude biertje zelf kan gaan tappen.

Man bouwt hele lounge bar in zijn achtertuin
Foto van Facebook HomeJunkie

Loop je wat verder, dan kom je uit op de plek waar je lekker kunt gaan ontspannen onder genot van een drankje. Deze kamer wordt gecreëerd met een zwoel vuurtje, een flatscreen televisie en een paar banken, waar je lekker in onderuit kunt gaan zakken.

Foto van Facebook HomeJunkie
Foto van Facebook HomeJunkie

Mocht je per ongeluk morsen over je witte overhemd? Balen, maar geen reden tot paniek. De badkamer inclusief douche en toilet bevindt zich om de hoek. Zo heb je echt alles bij de hand. Het lijkt wel een luxe vakantiehuisje.

Wil jij ook uitpakken en een ander tof DIY-project beginnen? Neem een voorbeeld aan de man die zelf een thuisbioscoop bouwt.