Een Duits station voor jezelf

Het is weer eens wat anders: je eigen station. Voor dit oude station moet jij wel afreizen naar Duitsland. In het dorpje Ballenstedt bevindt zich namelijk dit gebouw van maar liefst 680 vierkante meter. Dat grote aantal meters is onderverdeeld in maar liefst 20 kamers. De vraagprijs is €90.000,- wat ongelofelijk goedkoop is. Foto’s laten echter al gauw zien dat er nog veel moet gebeuren. Het bedrag wat er nodig zal zijn om het station op te knappen kan wel eens oplopen tot een miljoen. Misschien toch nog even verder kijken op Funda.

Funda Funda

Zie hier meer foto’s van het station.

Nederlandse Hollywood-villa

In Cuijk, vlakbij Nijmegen, bevindt zich deze grote Hollywood villa. De villa heeft een minimalistisch karakter en grenst aan het water. Onderdeel van de villa is een brede kade, Ook heeft de villa een eigen zwembad en heus wellness centrum. Het dakterras is maar liefst 170 vierkante meter en het hele huis is te bedienen via de Ipad. wordt getoond op Funda. Voor dit alles betaal je €3.750.000,- om de nieuwe eigenaar van de villa te worden.

Funda villa

Zie hier meer foto’s van deze mooie villa.

Stijlvol grachtenpand in Amsterdam

Dit efficiënt ingericht grachtenpand bevindt zich aan de Prinsengracht. Het grachtenpand heeft maar liefst vier verdiepingen, iets wat je niet vaak ziet op Funda: het souterrain, de begane grond, de mezzanine en de eerste etage. In het pand vindt je onder andere een bar, een kookeiland, gashaard en luxe badkamers. Vroeger had dit pand een winkelfunctie. Dit is nog terug te zien aan de entree. Voor €1.850.000,- is hij voor jou, al is hij nu al verkocht onder voorbehoud.

grachtenpand funda

Zie hier meer foto’s van dit mooie grachtenpand.

Kerk in Tilburg

In Tilburg staat er een heuse kerk te koop. De benedenverdieping van dit kolossale gebouw (bestaande uit 445 vierkante meter), kan worden gebruikt als cursusruimte. Een bar en een moderne badkamer zorgen bij de bovenverdieping voor een groot contrast met de klassieke elementen van het gebouw, waarin voornamelijk van expressionistische elementen zijn verwerkt. Mooi detail: de glas-in-lood-ramen.

funda

Zie hier meer foto’s van deze bijzondere kerk.