Deze series zijn nieuw op Netflix

We sluiten het ene jaar af en gaan het andere jaar in. Dat doen we met meerdere nieuwe series op Netflix. Dit zijn drie van de series die in 2020 nieuw op Netflix zullen verschijnen.

Titans

Het superheldengenre overheerste ook in 2019 volom de bioscopen (Avengers: Endgame) en de goede recensies (The Boys). Nu komt daar een nieuwe, Netflix Original bij. In Titans staat niet Batman, maar diens jonge hulp Robin centraal. Robin wordt al gauw de leider van de Teen Titans: een groep van jongeren met superkrachten. Eén lid hiervan, een mysterieus meisje, blijkt al gauw ten prooi te vallen aan een groep vijandelijke belagers. Het is aan Robin en de rest van zijn groep om haar veiligheid te garanderen. Verwacht dus ook veel gevechten, explosies en bovennatuurlijke transformaties. Vanaf 10 januari is Titans te zien, nieuw op Netflix.

 

Ares

Dit is de eerste Nederlandse Netflix Original. De spannende serie speelt zich af in Amsterdam. Daar worden personages Rosa en Jacob allebei uitgenodigd om zich bij een geheim studentengenootschap te voegen. Al gauw blijkt, afgaande op de trailer, dat er een sinister en duister spel wordt gespeeld met de aspirant-leden. Dat er wordt gelinkt naar het verleden van Nederland is ook al bekend gemaakt, evenals een deel van de cast (waaronder Rifka Lodeizen). Binge deze spannende serie vanaf vrijdag 17 januari nieuw op Netflix.

Dracula

De makers van Sherlock komen met een nieuwe serie. Voorlopig is er alleen nog een teaser trailer bekend, maar wat ziet die trailer er al creepy uit. De show lijkt dan ook zeker niet bestemd te zijn voor kijkers met een zwakke maag. Afgaande op de trailer lijkt de show vampieren weer als griezelig en bedreigend te laten zien (in tegenstelling tot andere shows, waarin vampieren vriendelijk of romantisch worden neergezet). Een welkome verrassing. Vanaf 4 januari kan jij griezelend je eerste maand doorkomen.