The Boys

Van de makers van Supernatural: de superheldenserie The Boys. Amazon heeft de ongecensureerde trailer van deze nieuwe Amazon Original online gezet. De serie is gesitueerd in een wereld waarin superhelden de meer duistere kant van hun faam en celebrity-status omarmen. De titel refereert aan een team vigilantes, dat zichzelf als taak opgelegd heeft als waakhond op te treden. Hun doel is om corrupte superhelden te ontmaskeren. Het gaat ze om die superhelden die alleen in naam en status een superheld zijn, misbruik maken van hun superkrachten en de wil om het spel vuil te spelen en de handen niet vies te maken niet kunnen ontstijgen. Sharon Tal Yguado, hoofd van de drama- en comedydivisie, ziet The Boys als de volgende evolutie in een markt die overspoeld is geraakt met series over superhelden. De serie is gebaseerd op de gelijknamige comic van Garth Ennis en Darick Robertson.

De eerste beelden zien er in ieder geval heel vet uit. De grens qua geweld zal zo te zien verlegd worden. Heel bruut bijvoorbeeld is het shot waarin een schaars gekleed, vrouwelijk personage de schedel van een man zo verplettert dat de hersenen eruit schieten met, jawel, nota bene haar kruis. Andere beelden tonen een badass Karl Urban en een hele hoop vette actie. Een andere Amazon serie die eraan zit te komen is American Gods. Die serie zal op 30 april verschijnen.

Alleen op Amazon Prime Video

The Boys zal vanaf vrijdag 26 juli exclusief op Amazon Prime Video te zien zijn. Amazon heeft de serie besteld voor acht afleveringen, die ieder ongeveer een uur zullen duren. Naast Eric Kripke, creator van Supernatural, fungeren Seth Rogen en Evan Goldberg als producenten. De cast bestaat onder andere uit Karl Urban, Elisabeth Shue en Erin Moriarty. Ook zullen Jennifer Esposito en Simon Pegg kleinere rollen spelen. The Boys is al lang in productie, maar liefst negen jaar. Origineel zou het een film worden voor Columbia Pictures en Paramount. Afgelopen jaar was The Boys nog in productie bij Cinemax. Nu komt de serie dus naar Amazon Prime Video. Blok die datum van vrijdag 26 juli maar vast in je agenda.

Mocht je je nu in de tussentijd vervelen, check dan onze lijst met titels met maar 1 seizoen die je zo weg kijkt