Hollywood villa in Cuijk

De desbetreffende villa waar we het over hebben bevindt zich niet in L.A, maar vlak bij Nijmegen, in Cuijk. Dit huis is op een strakke manier gebouwd met veel aandacht voor kwaliteit en klasse. De villa biedt tevens veel extra’s, waardoor dit luxe verblijf van alle gemakken is voorzien.

villa

Water in overvloed

Eén van de fijnste en vetste extra’s die het huis te bieden heeft is een grote eigen kade. De kade is maar liefst 120 meter en biedt tevens prachtig uitzicht op de Heeswijkse plas. Daar kan je niet alleen je jacht aanleggen maar ook een duik nemen. Zoek je het liever binnenshuis, dan heeft de villa een eigen zwembad. Het gaat zelfs verder dan dat, want dit huis heeft een compleet eigen wellness centrum. Denk aan een zwembad, sauna, stoombad en dubbele regendouche. Zo hoef jij nooit de deur meer uit, maar biedt je woning alles wat je hartje begeert.

villa

Villa vol met extra voorzieningen

Fijne bijkomstigheden zijn bijvoorbeeld het feit dat het hele huis rolstoelvriendelijk is. Onderdeel hiervan is het feit dat er zich, naast de mooie wenteltrap, een persoonslift bevindt in het huis. Ook is het dakterras maar liefst 170 m² groot, inclusief een open haard. Zo kan jij ook van de frisse buitenlucht genieten tijdens de koelere maanden. Verder is het gehele huis te bedienen via de iPad en is er met meerdere slaapkamers en badkamers ruimte voor het hele gezin.

Villa Villa

Een droomhuis met een duur prijskaartje

Dat al deze mooie elementen gezamenlijk voor een dure prijs op Funda zorgen, is niet verrassend. Op welke prijs het uiteindelijk neerkomt? Indien jij ergens €3.750.000,- hebt liggen, is deze Hollywood villa helemaal de jouwe. Exclusief jacht, dat dan weer wel.

Op Funda staan regelmatig wel meer bijzondere huizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heel station dat te koop staat?

Fundahuis funda fundahuis