Het Champagne Festival 2019

Nu we alweer in de 11e maand van het jaar zijn, komen de feestdagen en daarmee de glazen champagne steeds dichterbij. Eind deze maand wordt de feestmaand van het jaar alvast ingeluid in de Zuiveringshal in Amsterdam. Van 29 november tot en met 1 december is het namelijk tijd voor de Wintereditie van het Champagne Festival.

Champagne festivalchampagne festival

Wintereditie in Amsterdam

Dit driedaagse evenement is de eerste wintereditie, maar de tweede editie van het festival zelf. Afgelopen zomer werd het festival voor de eerste keer georganiseerd. Toen in de stralende zon van het Rembrandtpark, ditmaal in de Zuiveringshal. Tickets gaan vanaf €15,- en ook is er een vriendenkorting beschikbaar wanneer jij met 4 vrienden het festival bezoekt. Maar goed ook, want alcohol drinken met je vrienden zorgt voor een hechtere vriendschap. Bij de prijs zit onder andere een lekker glas champagne inbegrepen.

Recreatie op het Fête du Champagne Winterfestival

Wat je er zoal kan verwachten? Een fijne combinatie tussen luxueuze champagnehuizen en laagdrempelige boetieks, waarbij (uiteraard) champagne en wijn centraal staan. Bij de evenementen die worden georganiseerd komt dit ook sterk naar voren. Zo is er de mogelijkheid om eigen champagne druiven te stampen en je vrienden uit te dagen voor een potje jeu de boules. Ook kan je ervoor kiezen om sabreren – het openen van een champagnefles met een kurk – onder de knie te krijgen.

dj chicksChampagne Festival

Een Franse touch

Jezelf in Parijs wanen en in luxe hullen moet op het Champagne Festival geen probleem zijn. Goochelaars vermaken de gasten en ook zijn er moulin rouge en burlesque optredens waarbij je ongetwijfeld je ogen uitkijkt. Extra aantrekkelijk klinkt de champagne bel van champagne huis Deutz. Een enkele klap op de bel en voor je het weet komt een ober een fles ontkurken en inschenken aan je tafel. Wedden dat jij nooit meer op wil staan? Je tickets boeken kan nu.