Het seizoen van de wollen trui

Niemand is fan van koukleumen, maar nu we al halverwege de eerste week van november zijn, wordt het helaas alleen maar kouder buiten. Hoog tijd dus voor een geschikte trui. Hoog bovenaan ons favorietenlijstje staat de wollen trui. Deze trui houdt je bovenal warm, maar heeft, zeker in een rustige kleur, een zachte en klassieke uitstraling. Het karakter van de trui sluit hiermee perfect aan bij de komende tijd van kerstbomen, cadeaus, diners en open haarden die weer voor het eerste aangaan.

wollen trui

Welke wollen trui past bij jou?

Net zoals er verschillende typen winterjassen zijn, heb je ook verschillende soorten truien. Sommige modellen zijn grof gebreid, anderen meer fijn gebreid. Een wollen trui kan wat wijder vallen, of juist nauw aansluiten. Bovendien kan je al snel verschillende looks creëren. Zo wordt een exemplaar dat je combineert met een pantalon en een kraagje al snel klassiek, terwijl een trui met sneakers en een spijkerbroek meer casual oogt. In deze gevallen is het vooral een kwestie wat jij zelf wilt en mooi vindt. Tip: kies voor een trui in een basic kleur, zoals beige, zwart, grijs of blauw. Een trui in deze kleuren kan je gemakkelijk combineren met verschillende stijlen.

10 wollen truien voor dit najaar

Wij selecteerden tien verschillende exemplaren. Zo vindt ook jij de perfecte wollen trui. Mocht jij je trui hebben gevonden, kijk dan ook meteen naar de verschillende schoenen trends voor de herfst. Op deze manier maak jij je perfecte herfst look compleet.