Wie is Ferry Bouman in Undercover?

Ben jij een groot fan van misdaadseries? Dan ken je ongetwijfeld de regelrechte hit op Netflix: Undercover. Acteur Frank Lammers speelt in de serie de Brabantse drugskoning Ferry Bouman. Het personage is gebaseerd op een echte crimineel genaamd Ferry Bouman, die een lange tijd voortvluchtig bleef voor de politie.

Nu we na het succes van de serie geen genoeg meer krijgen van het personage Ferry Bouman, komt Netflix met iets nieuws: een complete film over Ferry Bouman en hoe hij dé drugskoning werd. Frank Lammers vertelt wat we kunnen verwachten van de film.

Frank Lammers vertelt wat we kunnen verwachten van de film Ferry

Ferry de film op Netflix

Nu de film Ferry eraan zit te komen, kunnen we allemaal niet wachten tot we de drugkoning weer op Netflix zien verschijnen. Na het enorme succes van Undercover seizoenen één en twee kan Nederland niet meer zonder en willen we meer zien van prijswinnende acteur Frank Lammers.

De film zal volledig gaan over de drugscrimineel Ferry Bouman. Het grote verschil ten opzichte van de Undercover serie is, dat ze in Ferry de film specifieker ingaan op zijn carrière en hoe hij dit allemaal heeft bereikt. De film neemt je mee vanaf waar het allemaal begon en hoe hij zich gedurende de tijd heeft ontwikkeld. Ferry Bouman werkte in de film voor Amsterdamse drugshandelaar Ralph Brink, die nota bene ook zijn mentor was.

Frank Lammers vertelt wat we kunnen verwachten van de film Ferry

Nadat de zoon van Ralph wordt aangevallen en overvallen gaat Ferry op pad om de daders op te sporen. Naast dat de film zich afspeelt in het vertrouwde, altijd zo gezellige Brabant, is de bekende Undercover actrice Elise Schaap (die we kennen als Danielle Bouwman en een ster in het imiteren van typetjes) ook te zien in de film Ferry.

Frank lammers vertelt in video wat we kunnen verwachten van de Nederlandse film

Zijn er ook dingen die je in de film Ferry niet hoeft te verwachten? Uiteraard. Nadat er wat klachten waren ontstaan rondom de onverstaanbare Belgen in Undercover seizoen 2, komen deze er niet meer in voor. Onze ‘onverstaanbare’ Brabanders zijn natuurlijk wel van de partij, dus vroeg je jezelf af waar je de ondertitel knop kan vinden: die zit rechtsonder. Onze enige echte drugscrimineel Ferry Bouman geeft je de rest van de details over de release datum in Maart en de Netflix-film.