Frank Lammers in Undercover

De 48-jarige Frank Lammers is niet meer weg te denken uit de mediawereld. Niet alleen was hij regelmatig te zien als acteur in de reclames van Jumbo, ook is hij al een geruime tijd te zien op Netflix. Daar heeft hij een van de hoofdrollen als Ferry Bouman in de serie Undercover.

Dat is niet onopgemerkt gebleven. Hij won een aantal prijzen voor zijn rol in de serie. En dat is niet onterecht, want hij speelt zijn rol ook heel erg goed. Ook de stemmers van de Guidinc. Streaming Video Awards van 2020 vond dat.

undercover

Hij won twee Video Awards

De Guidinc. Awards is een heel nieuw concept: het zijn meest recente publieksprijzen waarbij films, series en docu’s op de streamingdiensten worden beoordeeld door het publiek. En daar horen natuurlijk ook prijzen voor de acteurs bij. Frank Lammers viel twee keer in de prijzen. Niet alleen in de categorie ‘Beste Serie’ met Undercover won hij een prijs, maar ook won hij de prijs voor ‘Beste Koppel’ samen met Danielle Bouman.

De kijkers mochten de afgelopen twee weken stemmen op zes verschillende categorieën: Beste ‘Original’ Film, Beste Serie, Beste Documentaire, Favoriete Koppel, Favoriete Streamingdienst en Beste Quote Allertijden. Daarvan won Frank dus twee titels.

frank lammers undercover

Het volgende seizoen van de Netflix serie

Gelukkig heeft de Netflix serie nog geen einde bereikt en is dat ook zeker nog niet in zicht. We kunnen daarom nog lekker lang genieten van Frank Lammers in de rol van Ferry Bouman. Ook zijn partner Danielle Bouman én de gastrol van Rico Verhoeven mogen we nog even aanschouwen. Hoeveel seizoenen er nog aankomen, is nog niet duidelijk. Wij hopen natuurlijk dat er nog veel seizoenen en daarmee veel afleveringen aankomen.

Wil je trouwens de serie zien zonder Netflix abonnement? Dan lees je hier precies hoe je de serie gratis kan kijken.