1. Hotel van Oranje: Culinaire Ontdekkingen

50 meter van het strand én ook nog eens voor de beste prijs? Kom dan naar Hotel van Oranje. Dit prachtige hotel biedt tijdens het arrangement ‘Culinaire Ontdekkingen’ een Deluxe Kamer aan met een heerlijk diner. Je dineert in één van de vier restaurants van Hotel van Oranje. Het is gegarandeerd een culinaire beleving.

Zo maak je kennis met de ‘Touch of Dutch’, dat zijn aan tafel bereidde gerechten zoals geflambeerde ossenhaas van de slager in Noordwijk en een lokaal gevangen zeetong filet. Achteraf geniet je van een heerlijke kop koffie en is het mogelijk om nog lekker over de boulevard van Noordwijk aan Zee te lopen. In de ochtend, ná je vorstelijke nacht in de Deluxe Kamer, neem je plaats voor het uitgebreide ontbijt. Vervolgens kan je nog een duik nemen in het 30 meter subtropische golfslagbad of ontsnap je nog even van de realiteit in het wellnesscentrum Aqua & Sauna Oranje. Al helemaal weggedroomd bij deze belevenis? Boek hem dan nu via de site van Hotel van Oranje.

Hotel-van-Oranje-Noordwijk

 

2. Boutiquehotel Staats

Wat jij in je dagelijks leven ook doet, bij het Boutiquehotel Staats word je hoe dan ook op een bijzondere manier ontvangen. Het mooie van dit hotel is: van maandag tot en met donderdag kan jij genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant, verzorgd door de Ripper. Voor de weekenden hebben ze gekozen om de armen ineen te slaan met restaurant Olivijn, een waanzinnig restaurant dat als pop-up restaurant het diner in het hotel zal verzorgen. Niet geheel onbelangrijk om te melden: dit restaurant is onder leiding Menno Post, die met zijn kookkunsten 1 Michelinster in de wacht heeft weten te slepen. Menno en zijn team zullen een heerlijk zes-gangen (kerst)menu serveren inclusief champagne als aperitief en luxe amuses. Daarnaast overnacht je met het arrangement ‘Kerst@Staats’ in één van hun prachtige kamers. Een mooie belevenis is gegarandeerd.

hotel de staats

 

3. De Tropen: Night at the museum

In Hotel De Tropen vind je de warmte die je in deze maand extra hard nodig hebt. Bij beide arrangementen, de ‘Royal Winter Package’ en de ‘Sunday Roast Package‘, geniet je van een heerlijke overnachting. Daarnaast ontvang je een heerlijk vijfsterrendiner of -lunch in de Marmeren Hal, dat deel uitmaakt van het Tropen complex. Bij de ‘Royal Winter Package’ overnacht je vóór of na de maaltijd in een van de comfortabele kamers van Hotel de Tropen. In de ochtend geniet je van een royaal en vers ontbijt, waarbij je uitzicht hebt op het Oosterpark. Kies je voor een nog relaxter verblijf? Kies dan voor de ‘Sunday Roast PackageHierbij heb je een heerlijke zondagmiddag compleet voorbereid door het team van De Tropen. Heerlijkheden, live muziek en familiespelletjes zijn alvast een aantal dingen die je de zondag kan doen. Ook bij dit arrangement blijf je daarvóór of daarna een nacht slapen en geniet je de volgende dag van een uitgebreid ontbijt. Boek één van de arrangementen van De Tropen op hun site.

de tropen