Bij de webshop KRSTBM kan jij een kerstboom online bestellen

Het is altijd een enorm gedoe om een kerstboom te kopen. De deur uit moeten tijdens de koude dagen, de geschikte boom vinden tussen al die verschillende soorten en maten en dan nog eens de boom heelhuids thuis zien te krijgen. Kortom: koppijn.

Door de mannen van KRSTBM kan jij nu eenvoudig een kerstboom online bestellen. Hoe chill is dat. Alle kerstbomen worden in Denemarken gekweekt en zijn met zorg geselecteerd. Zo ben jij ervan verzekerd dat je ongetwijfeld een mooie volle boom in de woonkamer hebt staan met kerst.

Wat is de beste kerstboom?

Wellicht kijk je in eerste instantie alleen maar naar het uiterlijk van de boom. Vrij logisch. Alleen is het doodzonde als jij een kerstboom aanschaft die er binnen no-time als een zielig boompje uitziet. Je dient er dus voor te zorgen dat jij de beste soort boom aanschaft: de Nordmann. Deze steekt met kop en schouders boven de concurrentie (fijnspar en blauwspar) uit. Dit is dan ook de enige soort kerstboom die je kan vinden op KRSTBM.nl.

online kerstboom bestellen

Nordmann Kerstboom (175-200 cm)

KRSTBM €44,95 Shop nu
kerstboom bestellen

Nordmann Kerstboom (150-175 cm)

KRSTBM €39,95 Shop nu

Maar waarom is de Nordmann de beste kerstboom? Nou, dat komt omdat hij uitblinkt op meerdere gebieden. Ten eerste heeft deze kerstboom weinig last van naalduitval, waardoor de boom minimaal vijf weken mooi blijft. Dus wil jij zo lang mogelijk genieten van een mooie kerstboom, dan is dit ongetwijfeld de beste kerstboom voor jou. Bovendien zorgt dit er ook voor dat jij tijdens de kerst die stofzuiger van je in de kast kan laten staan en optimaal genieten van de gezelligheid.

Verder staat de Nordmann bekend om zijn mooie donkergroene, dikke glanzende naalden en is deze boom uitermate geschikt voor kleine kids en huisdieren. De naalden van de Nordmann prikken namelijk nauwelijks.

De verschillende formaten van de Nordmann kerstboom

Natuurlijk hebben de mannen van KRSTBM aan alles gedacht. Zo vind jij de Nordmann kerstboom in maar liefst zeven verschillende formaten, van 125-150 cm tot 250-300 cm. Dus of je nou in een knus appartementje of juist in een dikke villa woont, er is voor ieder wat wils.

wat is de mooiste kerstboom

Maar hoe zit het dan met de bezorging? Nou, ook daar is aan het gemak gedacht door de beste mannen. Je kan namelijk zelf je bezorgmoment kiezen zodat jij niet heel de dag thuis hoeft te zijn. Wel zo relaxt als jij nog kerstinkopen moet doen.

Check de website van KRSTBM en verzeker jezelf van een mooie kerstboom. Fijne Feestdagen!