Undercover seizoen 2 komt niet in één keer online

Inmiddels kunnen we na lang wachten genieten van Undercover seizoen 2. Althans, we vertelden je eerder al dat niet het hele seizoen in één keer online werd gezet. In plaats daarvan verschijnt er elke week een nieuwe aflevering van de populaire Vlaams-Nederlandse serie op Netflix. Jammer, maar tegelijkertijd is het ook een slimme zet van Netflix. Undercover is razend populair. Zo zorgt Netflix ervoor dat veel Nederlandse kijkers hun abonnement in elk geval nog behouden totdat het seizoen is afgelopen.

Wat je moet doen zonder Netflix account

De kans is groot dat jij, net als menig ander, beschikt over een Netflix account. Het is dé manier om veel series en films te kijken, zoals de nieuwe films en series die in september op Netflix verschijnen. Toch kan het zo zijn dat je (nog) geen account hebt aangemaakt. Ben je benieuwd geworden naar Undercover seizoen 2, dan is er gelukkig nog een manier te bedenken om tóch de afleveringen te kunnen volgen.

Undercover seizoen 2

Undercover seizoen 2 gratis kijken

Undercover seizoen 2 is gemakkelijk te kijken. Aangezien de Netflix Original een samenwerking is tussen Nederland en Vlaanderen, is de serie daar ook te zien. Elke zondagavond om kwart voor tien ’s avonds wordt de serie op de zender Eén uitgezonden. Het enige wat je dus hoeft te doen is naar de juiste zender te zappen, er goed voor te gaan zitten en je te laten meenemen op de nieuwe undercovermissie waar het seizoen over gaat.

Het nieuwe seizoen is weer super goed

Dit seizoen zien we onder andere hoe Ferry Bouman op wraak zint vanuit de gevangenis, Kim een illegale wapenhandel op het spoor komt en hoe Bob aan een nieuwe undercover missie begint. Alles lijkt te maken te hebben met de el Dorado ranch. Genoeg stof dus voor een tweede seizoen. Heb jij een Netflix-account, dan zijn de afleveringen wekelijks te zien via Netflix.