Elise Schaap in Undercover seizoen 2

In de trailer van Undercover seizoen 2 is te zien hoe Elise Schaap de rol van Daniëlle Bouman op haar neemt. Ze is de vrouw van drugsbaron Ferry Bouman, die aan het hoofd staat van ’s werelds grootste criminele organisatie.

Naast de riante villa van de familie Bouman, hebben ze ook een eenvoudige chalet op een camping in de buurt van de villa. Daar brengen ze het liefst hun tijd door. Én worden ze flink in de gaten gehouden door undercover-agenten. Althans, in het eerste seizoen was dat het geval. In seizoen 2 van Undercover gaat het verhaal helemaal anders zijn. Ferry zit namelijk achter slot en grendel.

View this post on Instagram

Pressjunket #undercover ss 2 @netflixnl 🎬

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here) on

 

Elise Schaap in de TV Kantine

De actrice is net zoals Frank Lammers, die de rol van haar partner op zich neemt, niet alleen te zien in de Netflix hit Undercover. Ze speelt namelijk ook ontzettend veel typetjes in de TV Kantine. We hebben de 5 beste typetjes van Elise op een rijtje gezet.

De 5 beste typetjes van Elise Schaap

1. Lil’ Kleine

Elise is divers in wat ze kan, blijkt ook weer uit deze imitatie. Elise kan als geen ander het accent, de attitude en de houding aannemen die we van het Amsterdamse straatjochie Lil’ Kleine zijn gewend. En bijzonder: Je herkent haar bijna niet meer terug

 

2. Nienke Plas

Als je deze imitatie gaat doen, moet je heel veel humor hebben. Nienke Plas is namelijk een van de grappigste YouTubers van dit moment. Met haar Shitty Diary brengt ze bij al haar kijkers een lach op het gezicht. Dat kon Elise Schaap wel heel goed imiteren.

3. Sylvie Meis

Actrice Sylvie Meis, die binnenkort gaat trouwen met haar geliefde, was eerder te zien in de TV Kantine. Elise deed de imitatie op TV zo ontzettend goed na, dat heel twitterend Nederland zich afvroeg of het niet echt Sylvie Meis was. Dus misschien was dit wel het beste typetje dat de actrice ooit had gedaan.

 

4. Britt Dekker

De stem van Britt Dekker is er één uit duizenden. Zodra je het aparte stemgeluid en het accentje hoort, dan weet je meteen wie het is. Althans, dat zou je denken. Elise kan het zo goed imiteren dat je het onderscheid bijna niet meer kan horen. Bizar.

5. Maan

We zouden bijna gaan denken dat er voor Elise Schaap een internationale zangcarrière in zit. Ze imiteerde Maan en deed dat samen met een imitatie van Ronnie Flex.

 

De eerste aflevering van het tweede seizoen van de Nederlandse Netflix serie staat vanaf vandaag op Netflix. De trailer van de serie kwam eerder al uit, die beloofde al dat het een spannend seizoen ging worden.