Actrice Paulina Porizkova doet mee met de trend

Het lijkt tegenwoordig wel een soort trend te zijn: het met volle trots delen van je figuur op het internet. Van bikini foto’s tot aan foto’s waar dames compleet kleerloos op verschijnen. En dat er dan miljoenen mensen mee kijken en daar hun mening over vormen hoeft geen probleem te zijn voor sommigen. Zo plaatst Actrice Paulina Porizkova (55) een foto zonder kleren op Instagram, om een statement te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Dat het delen van gewaagde foto’s boven de 40 jaar geen taboe hoeft te zijn, proberen steeds meer dames over te brengen aan de buitenwereld. Zo deelt de 55-jarige actrice Elizabeth Hurley regelmatig wat kiekjes met haar volgers, maar hoe ver kun je nou gaan in het delen van een foto op social media?

Dat de meningen hierover ontzettend uiteenlopen is op te merken aan de reacties die de actrice destijds kreeg onder de foto. Van mensen die zich positief verbaasden over het nog zo goed uitziende lichaam van de actrice, tot aan reacties die ervoor zorgden dat ze de volle laag over zich heen kreeg.

De veelbesproken foto op Instagram

Na de ophef voelde actrice Paulina Porizkova zich geroepen en besloot het op te nemen voor Hurley. Porivkza, de actrice die je zou kunnen kennen van films als Wedding Bell Blues en Arizona Dream, was het niet eens met het taboe rond het plaatsen van wat pikantere foto’s van vrouwen boven de 50 jaar oud. Ze besloot zelf een foto op haar Instagram account van maar liefs 285 duizend volgers te delen en laten we eerlijk zijn: wat je er ook van vindt, ze ziet er nog fantastisch uit.

Hieronder de foto veelbesproken foto waar het allemaal over zou gaan:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

De reactie van de actrice

Actrice en supermodel Paulina Porizkova gaf aan een reactie te willen geven op alle kritiek rondom de Instagram-foto van actrice Elizabeth Hurley. ┬áDe actrice vraagt zich vol verbazing af waarom je alleen maar populairder was wanneer je minder aanhad in je twintiger en dertiger jaren en er nu zo’n ophef ontstaat na het delen van een gewaagde foto van een vrouw boven de 50 jaar oud.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

“Waarom mag een jonge vrouw uitdagend zijn, maar is het een schande zodra je ouder wordt?” De actrice lijkt volledig achter haar statement te staan en hoopt de mensen anders te laten denken, wat betreft het plaatsen van foto’s van vrouwen wat verder in de bloei van het leven.